Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Salesianer Miettex România avut o cifră de afaceri cu 15% mai mare decât în 2012 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Bunuri de consum |
|

Salesianer Miettex România avut o cifră de afaceri cu 15% mai mare decât în 2012

Fabrica_Salesianer_Miettex_Bucuresti,_Romania.jpg
Compania Salesianer Miettex, liderul de piaţă pe segmentul spălătoriilor comerciale în Europa Centrală şi de Est, a înregistrat în 2013, în România, o creştere de 15% faţă de anul precedent. 

Fabrica Salesianer Miettex din Bucureşti a ajuns să proceseze 14 tone de textile pe zi, echivalentul a peste 2.800 de maşini de spălat casnice.

„În actualul context economic, din ce în ce mai multe companii îşi rentabilizează afacerea apelând la servicii externalizate, ceea ce a făcut ca, în 2013, să înregistrăm un număr mai mare de comenzi decât în anii precedenţi, atât de la partenerii existenți, cât şi de la noi parteneri. Mai mult, creşterea este datorată faptului că, deşi în Europa Occidentală această piaţă este deja matură, în România se află abia la început. La noi, domeniile care apelează preponderent la servicii de spălătorie comercială sunt cel hotelier şi cel industrial și sperăm că vom vedea și o creștere  a cifrei de afaceri  în sectorul medical de acum înainte”, explică Victor Ioane, Managing Director CEE Salesianer Miettex.

Salesianer Miettex este o companie specializată în oferirea serviciilor complete de închiriere lenjerie şi prosoape în sectorul hotelier şi al spitalelor şi uniforme de lucru pentru angajaţii din sectorul industrial. În România, Salesianer Miettex are o fabrică în Bucureşti, cu o suprafață de 6.500 mp și o echipă de peste 100 de angajaţi.

Activitatea Salesianer Miettex a început în 1916 în Austria, iar în prezent compania numără 22 de puncte de lucru în 7 ţări: Austria, Cehia, Croaţia, România, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii