Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 S-a lansat noua ediție de vară a programului de practică Orange First Step pentru studenți și masteranzi - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

S-a lansat noua ediție de vară a programului de practică Orange First Step pentru studenți și masteranzi

În perioada 26 aprilie – 9 mai a.c.. studenții și masteranzii interesați de un stagiu de practică la Orange se pot înscrie pe www.orange.ro/first-step unde își vor putea alege luna, orașul și departamentul unde doresc să facă practică. Ulterior înscrierilor se va desfășura perioada de selecție și anunțarea candidaților.
tineri_studenti_elevi.jpg

Astfel, pe perioada verii vor fi disponibile trei stagii de practică de câte o lună, în iunie, iulie și august. Stagiile de practică se vor desfășura în departamentele de vânzări, relații cu clienții, IT, tehnic, marketing și resurse umane, unde Orange pune la dispoziție peste 250 de locuri.

În timpul lunii de internship, participanții la program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi de personal branding.

La final, vor primi o adeverință de practică și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

Ca în fiecare an, experiența căpătată pe parcursul programului de practică poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

VEZI CÂȚI BANI CHELTUIESC ROMÂNII PENTRU MASA DE PAȘTE!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii