Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 România TV a fost amendată de CNA cu 100.000 de lei pentru că a promovat „conspirațiile” lui Soros - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

România TV a fost amendată de CNA cu 100.000 de lei pentru că a promovat „conspirațiile” lui Soros

Televiziunea România TV a fost amendată cu 100.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), marţi, pentru emisiunile în care s-a discutat despre omul de afaceri George Soros şi pentru cele reclamate de Cristina Guseth, în care i s-au adus acuzaţii ei şi Monicăi Macovei, informează NEWS.RO.

Sancţiunea a fost propusă de Orsolya Eva Borsos şi a primit şapte voturi pentru, în cel de-al doilea tur de vot – Valentin-Alexandru Jucan, Orsolya Eva Borsos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Radu Bogdan Herjeu, Răsvan Popescu și Laura Georgescu.

„Când am făcut această autosesizare am văzut că se lansau tot felul de ipoteze şi acuzaţii legate de Soros. La început cred că toată lumea a luat-o puţin în glumă. După aceea, când am văzut că de dimineaţă până seara, şi cred că nu a fost nicio zi şi se vede din redactarea acestei monitorizări, cât a fost de mare dezinformarea, manipularea. De dimineaţă până seara la România TV s-a vorbit despre Soros (…) Niciun moment nu s-a spus cine e Soros, ce a făcut (…) de dimineaţă până seara, tot ce era legat de Soros era rău, dacă se scădeau salarii sau dacă nu ştiu ce se întâmpla era rău (…) dacă era ceva legat de Iohannis era tot din cauza lui Soros, toţi erau oamenii lui Soros, toţi făceau ceva din cauza lui Soros. Părerea mea este că Soros a fost doar un pretext, pentru că era nevoie înainte de campanie electorală, în campanie electorală, să existe cineva care să fie folosit drept cal de bătaie. Şi, într-adevăr, a fost folosit”, a spus Dorina Rusu în cadrul ședinței CNA de azi.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE DOCUMENTARE ÎN PRIME TIME ÎN ANUL 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii