Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 România ocupă locul 36 în clasamentul Doing Business, după Kazahstan - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

România ocupă locul 36 în clasamentul Doing Business, după Kazahstan

România pierde un loc în clasamentul „Doing Business 2017” realizat de Banca Mondială, ocupând poziția 36 cu un punctaj total de 74,26 puncte, după Kazahstan.
risc_mediu_afaceri.jpg

Deși scorul general înregistrat de România în acest an este cu 0,14 puncte mai mare decât cel consemnat anul trecut, țara noastră a pierdut o poziție în acest clasament anual care analizează, pe baza unor criterii, economiile unui număr de 190 de țări, informează Agerpres.

Potrivit raportului Băncii Mondiale, dat marți publicității, România a făcut progrese în domeniul plății taxelor, unde a câștigat patru poziții față de anul trecut, însă a pierdut 11 poziții la indicatorul demararea unei afaceri.

România devansează în acest clasament țări precum Bulgaria — locul 39, Ungaria – locul 41, Belgia — 42, Italia — 50 sau Turcia — 69, dar se situează în urma unor țări precum Polonia, aflată pe poziția 24, Cehia — locul 27, Slovenia — 30, Slovacia — 33 sau Kazahstan — 35.

Din cele 190 de țări analizate de Banca Mondială, Noua Zeelandă ocupă prima poziție în ierarhia statelor unde este cel mai ușor să faci afaceri, cu un punctaj de 87,01 puncte, urmată de Singapore, Danemarca, Hong Kong, China, Coreea de Sud, Norvegia, Marea Britanie, SUA, Suedia și Fosta Republică Iugoslavă Macedonia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii