Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Roger Dubuis prezintă două noi variante ale vârfului de gamă Excalibur Spider - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Forbes.com

Orologerie de lux |
|

Roger Dubuis prezintă două noi variante ale vârfului de gamă Excalibur Spider

Deja cunoscută pentru ceasurile sale skeleton, orologeria Roger Dubuis continuă să-și demonstreze îndemânarea în domeniu. Cele mai noi exemple: Excalibur Spider, în varianta de culoare albastră și roșie. 
RDDBEX0545_Moodview_background_1160151_small

La fel ca unRDDBEX0545 - Excalibut Spider - Front_1106096_small magician care își explică trucurile, ceasurile skeleton au atras dintotdeauna prin mecanismul aflat cu totul la vedere. Decupat în linii mari, cadranul permite o privire de ansamblu asupra întregului angrenaj iar Roger Dubuis și-a construit întregul său renume modern pe această „scamatorie“.

Abordarea „Astral skeleton“ propusă de casa orologeră, cu forma unei stele poziționată în dreptul orei 12, presupune o construcție pe mai multe niveluri precum și o lizibilitate a unui cadran aparent aglomerat. Efectul, foarte similar cu pânza unui păianjen a dat și numele colecției prezentate de RD pentru prima dată în 2015.

Breitling Chronoliner: Ceasul piloților de cursă lungă primește un update prețios

Calibrul  RD50RDDBEX0546_Blue_Front_1107323_small5SQ, cel care pune în funcțiune modelele Spider, beneficiază de două detalii care au devenit deja reprezentative pentru Roger Dubuis: micro-rotorul și tourbillon-ul zburător, montat în interiorul unei colivii de forma unei cruci celtice. Mecanismul reduce componentele la  un număr esențial – 179 – reușind să îmbine dificultatea construcției unui skeleton cu materiale moderne și un design cu adevărat impresionant.

Cele două modele prezentate în 2016 sunt prezentate în două variante de culoare – roșu și albastru – ambele cu o carcasă din titan tratat printr-un procedeu DLC.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii