Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Roche Bobois, vânzări mai mari cu 50% în 2017 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Roche Bobois, vânzări mai mari cu 50% în 2017

Roche Bobois marchează doi ani de când este prezent pe piața din România.
https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography/

Primul showroom al retailerului francez, Roche Bobois, a fost deschis în urmă cu doi ani în București și la scurt timp, a devenit un reper pentru iubitorii de mobilier calitativ, elegant și îndrăzneț, din România.

Rețeaua Roche Bobois are peste 250 de magazine, în 50 de țări, iar în 2016 compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de euro.

 „Am pariat pe apetitul pentru calitate al românilor când am deschis magazinul din București și mă bucur că avem clienți care apreciază originalitatea și confortul mobilei Roche Bobois. Am muncit zi de zi pentru promovarea brandului și diversificarea bazei de clienți și în al doilea an de existență în România am înregistrat o creștere de 35% în vânzări, ceea ce confirmă premisa de la care am pornit și ne face să  mizăm pe un trend ascendent și în 2017. Anul acesta estimăm o creștere a vânzărilor fata de anul trecut de 50%”, a declarat Alina Dascălu, Owner și Manager general Roche Bobois România.

Roche Bobois, retailerul care a fost mereu un trendsetter în domeniul mobilierului de lux, pune accent în noua colecție pe simplitate și naturalețe, mizând pe materiale ecologice, durabile, dar și pe punerea în valoare a luminii solare precum și pe accesorii care aduc liniște și armonie, atât în casă, cât și pe terasă sau în grădină.

Colecția de primăvară-vară cuprinde  mobilier pentru exterior care va transforma orice colț într-un loc ideal de relaxare, precum si piese de interior care aduc un tribut florei și faunei, canapele în culori vibrante cum numai vara poate naște în natură, dar și elemente minimaliste și confortabile, alături de cunoscuta mobilă clasică.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii