Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 ROBERT BERZA - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Forbes.com

Lideri |
|

ROBERT BERZA

Robert Berza
Este country-manager ZOOT, retailerul ceh de modă al cărui model de business unește online-ul și offline-ul în aceeași ecuație.

Care este cel mai important lucru în viață, pentru tine?

Nu există niciun obiect care să fie măcar foarte important, ca să fie clar din start. Importanți sunt oamenii din jurul meu (familie, prieteni, colegi) pentru că în fiecare zi am investit eforturi, idei și, mai ales, timp pentru a ne simți mereu pur și simplu „împreună”.

 

Ce înseamnă pentru tine fericirea totală?

Nu sunt bun de subiect de roman, dar sunt un tip norocos tocmai pentru că pot spune că sunt printre oamenii fericiți din lumea mea. Și am reușit asta adunând constant bucăți de fericire, nu printr-o sesiune de fericire totală. Copilul, ea-lumina-ochilor, prieteni, echipe faine contruite la muncă, proiecte care au ieșit, senzația că mi se împlinesc vise, un vin excelent într-un week-end perfect, acestea sunt de ajuns pentru o sumă consistentă de fericiri.

 

Care este cel mai mare atu al tău?

Pentru că mă focusez să înțeleg întreg contextul (la muncă, acasă, oriunde) pot să acord încredere totală și să fiu naiv de optimist/altruist. E surprinzător cât de mult „bine” se poate întoarce spre tine.

 

Cum ți-ar plăcea să te descrie cei din jur, când nu ești în cameră?

Fix cum mă văd și cum mă simt. Nu vreau mai mult și nici mai puțin.

 

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit în carieră?

Să începi mereu un proiect/business plan cu echipa. Dacă nu ești mulțumit de echipa conturată, proiectul nu va avea nicio șansă. Pare un loc comun, dar e greu să te ții absolut de fiecare dată de el.

 

Care este cea mai mare ambiție a ta?

Să reușesc, cât voi mai respira, să construiesc de la zero sau să reconstruiesc. Prietenii sau businessuri.

 

Care consideri că a fost cel mai mare succes al tău de până acum?

În 2006 aveam 26 de ani și am primit extrem de multă încredere în ProTV pentru a le deschide colegilor ochii spre Internet. Împreună am reușit ca în mai puțin de 3 ani să fim liderul local de audiență al pieței de internet și să câștigăm ani pe care alți competitori i-au pierdut.

 

Care este trăsătura de caracter care te definește?

Pun suflet, cum se zice prin folclor. „Drive” e cuvântul în limba corporatiștilor.

 

Care este cel mai bun mod de a privi viața?

Din toate unghiurile. Să te bucuri mereu de partea plină a paharului și să știi fix de ce există și o parte goală a lui de care, evident, vrei să scapi mereu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii