Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Rețeaua Regina Maria mai deschide o clinică în Constanța, după investiții de 300.000 de euro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

Rețeaua Regina Maria mai deschide o clinică în Constanța, după investiții de 300.000 de euro

Rețeaua de sănătate Regina Maria deschide a doua clinică din Constanța, cu o investiție totală de 300.000 de euro, ajungând astfel la 22 de clinici proprii în țară.
medici_doctori_spital.jpg

Noua policlinică a Rețelei de sănătate Regina Maria se întinde pe o suprafață de 600 de metri pătrați, pe două etaje, și se află pe Bulevardul Mamaia (lângă Delfinariu). Principala noutate pe care o aduce este reprezentată de serviciile de pediatrie, acordate în regim nonstop.

Policlinica pentru Copii Delfinariu dispune de o echipă de 45 de cadre medicale, din care 27 de medici, 10 cabinete medicale și un laborator propriu de analize.

După inaugurarea de la Constanța, rețeaua de sănătate Regina Maria a mai anunțat că are în plan și alte deschideri în orașele mari din țară.

Operatorul de servicii medicale private a înregistrat afaceri în creștere cu 19% față de 2013, până la 55 de milioane de euro. Piața de profil a crescut cu circa 9-10%, potrivit reprezentanților Regina Maria. La nivelul anului 2014, compania a înregistrat o creștere de peste 22% a numărului total de pacienți, atingând pragul de 1,1 milioane la finele anului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii