Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 RES Software deschide primul birou din România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

RES Software deschide primul birou din România

RES, o companie specializată în dezvoltarea de soluții personalizate de software pentru mediul de business, a deschis recent primul sediu din România, în București. Compania a preluat de la furnizorul de servicii prin outsourching Stefanini o echipă formată din 42 de persoane, care lucrau deja de câțiva ani la produsele RES, și continuă să facă angajări.
Conferinta de presa 1

„Încă din momentul în care am demarat cooperarea cu biroul Stefanini din România am prevăzut posibilitatea ca, la un moment dat, după o perioadă de cel puțin trei ani ajungem la un anumit grad de dezvoltare, să preluăm echipa de oameni și să dezvoltăm propriul nostru centru”, a declarat Bob Janssen, director de tehnologie al RES și cel care a fondat compania în Olanda, în anul 1999.

Biroul local al RES este condus de Alina Șandru, care ocupă poziția de Director Software Engineering Operations România, și vine, de asemenea, din cadrul echipei Stefanini.

CITEȘTE ȘI RES a intrat pe piața din România

„Am ajuns la o echipă formată din 42 de persoane și avem în prezent alte patru poziții deschise. Vrem să lansăm RES Academy și să lucrăm foarte mult cu universități. Avem un coleg care este profesor la Universitatea din București și el ne va ajuta să creăm o platformă de training pentru studenți”, a declarat Șandru.

Fondatorul RES Software, Bob Janssen, spune că a ales să deschidă un birou în România pentru că aici a găsit resursele necesare: „Am ales România, în primul rând, pentru talentul oamenilor de aici. De exemplu, noi nu am găsit în Olanda testeri de software. Aici găsim oameni foarte buni, cărora le place să facă asta”.

Dincolo de talentul IT-iștilor români, Janssen a ales țara noastră și pentru că este ușor accesibilă cu avionul de oriunde din Europa. „Dar ne-am întrebat și unde am vrea să ne aducem familiile: aici sau în Ucraina, India sau China”, adeaugă Janssen.

Compania nu are momentan clienţi în România pentru produsele sale, dar deja a început demersurile în acest sens.

RES Software are aproximativ 2.500 de clienți la nivel global.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii