Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Regizorii evenimentelor „custom made” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

BrandVoice |
|

Regizorii evenimentelor „custom made”

Irina Sandu-Plati este un regizor... atipic. Construiește scenografii ample pentru evenimente private și corporate iar după ce a studiat designul floral cu renumita creatoare olandeză Miranda ter Voorde, și-a creat propriul atelier de făurit decoruri pentru cele mai importante momente din viață: Imperioso.
Irina Sandu-Plati, Imperioso

1. Imperioso înseamnă regie și design de eveniment. Cum ați creat această identitate și ce motivații stau în spatele acestui proiect?

Imperioso este un proiect de suflet născut într-o familie de muzicieni. Dorința de a realiza evenimente ca și cum ar fi o piesă de teatru, cu tot ce presupune aceasta, de la asigurarea logisticii necesare la decorul personalizat al întregului concept și ideea de a transforma visele clienților noștri în realitate, au dus la crearea unei semnături distincte pe piață evenimentelor.

Termenul de regizor de eveniment se referă la capacitatea de a vedea în ansamblu tabloul unui proiect de design, focusându-ne pe detaliile ce-l compun. Plăcerea provocărilor, adrenalina și faptul că niciodată un eveniment nu va semăna cu celălalt, sunt elemente care țin în viață și motivează acest proiect.

 

2. Ce aduce nou Imperioso pe piața evenimentelor și a designului floral din România?

Imperioso pleacă de la premisa că fiecare om este diferit  putând astfel  „înscena” evenimente care nu seamănă unul cu celălalt. Inventăm structuri originale pe care împletim cu migală flori, potrivim culori și texturi, aranjăm piese de mobilier pentru a completă conceptele croite pentru clienții noștri.

 

3. Imperioso este un proiect care aduce în lumina reflectoarelor, evenimentele „croite la comandă”. Care sunt etapele pe care le presupune crearea unui eveniment „custom made”?

Prima etapă acoperă prima întâlnire și crearea unei conexiuni între  dorințele și așteptările clientului și modul în care îi putem croi un eveniment personalizat. Următoarele etape cuprind crearea unui plan din punct de vedere al organizării spațiului și al integrării elementelor de design. Conceptul se îmbogățește pe parcurs cu detalii ale întregului, de la grafică la flori în toate zonele dedicate evenimentului.

Una din cele mai importante etape este prezentarea schiței evenimentului către client, cu toată documentația și mostrele aferente, ca un preview al întregului concept. Se trece apoi la realizarea pas cu pas a fiecărei piese și detaliu de design ce compun întregul. Ultima și cea mai importantă etapă este punerea în scenă a conceptului, asigurându-ne că toate detaliile sunt respectate întocmai.

 

4. Ce vă individualizează în conceperea și regizarea evenimentelor?

Oferim servicii premium, personalizate și soluții ingenioase de design, ascultăm dorințele clientului și le depășim așteptările, făcând imposibilul posibil.

Irina Sandu-Plati Imperioso 2

5. Care sunt florile sau aranjamentele florale preferate de români și care sunt cel mai des regizate evenimente?

Cel mai des regizate evenimente sunt, bineînțeles, nunțile, dar organizăm destul de des și evenimente corporate. Printre florile preferate ale românilor, descoperim o paletă largă de preferințe. De la clasicii dar veșnic la modă, trandafiri, până la flori exotice, cum ar fi orhideele sau dimpotrivă, flori foarte populare precum freziile.

 

6. Care sunt cele mai mari provocări pe care le-ați depăsit cu succes pană acum?

După cum spuneam plăcerea provocărilor este una din motivațiile pentru care am ales să facem acest business. În categoria „cele mai mari provocări”, intră munca pe ultima sută de metri, fapt ce îi „afectează” pe toți cei care lucrează în acest domeniu, numărul mare al evenimentelor în aceeași zi și anvergura acestora.

 

7. Care sunt proiectele la care ați lucrat cu drag și a căror experiență ați dori să o repetați?

Un proiect la care am lucrat cu drag și pe care dorim să îl extindem în curând se referă la colecția de pantofi și genți vegetale, prêt-à-porter. Este o colecție aflată încă la început de drum, deocamdată cuprinde 3 modele de pantofi și 4 modele de genți, prezentate deja în cadrul unor gale și expoziții importante, fapt ce ne onorează.

 

8.Cea mai mare realizare a echipei Imperioso, de la lansare și până în prezent este? 

Îmi place să îmi proiectez planurile pe termen lung și să cred cu tărie că visurile se îndeplinesc. Anul 2016 este un an în care multe visuri au devenit realitate pentru noi, un an plin de realizări, un an de vârf, de creștere a vizibilității brandului și de diversificare a proiectelor din punct de vedere al tipologiei și al anvergurii acestora.

 

9. Dintre proiectele la care ați lucrat până acum, care sunt cele de care sunteți într-adevăr mândri?

Chiar dacă sună a clișeu, suntem mândri de fiecare eveniment în parte, pentru că investim pasiune și emoție în fiecare dintre ele. Îmi este greu să aleg, dar pot da un exemplu, și anume un proiect eco de design realizat pentru unul dintre clienții noștri corporate la începutul acestui an, în cadrul unui eveniment susținut la Palatul Parlamentului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii