Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Raportul de activitate al Radiodifuziunii pe anul 2015 a fost respins în Comisiile de Cultură ale Parlamentului - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Raportul de activitate al Radiodifuziunii pe anul 2015 a fost respins în Comisiile de Cultură ale Parlamentului

Rapoartele de activitate ale Societății Române de Radiodifuziune pe anii 2013 și 2014 au fost votate favorabil, în unanimitate, de senatorii și deputații Comisiilor reunite de cultură. Raportul de activitate al SRR pe anul 2015 a fost însă respins, informează AGERPRES.
RADIO--280x205.jpg

Raportul radioului public pe 2015 a fost respins cu majoritate de voturi.

Respingerea de către Parlament a unui raport de activitate aduce după sine încetarea mandatului Consiliului de Administrație.

Președintele Comisiei de cultură din Senat, Lucian Romașcanu (PSD), care a precizat că va vota în favoarea rapoartelor pe 2013 și 2014, a amintit de decizia ANI împotriva președintelui-director general al SRR, Ovidiu Miculescu. „Problemele apărute se derulează pe toți anii, inclusiv pe 2015”, a spus Romașcanu, care a votat pentru respingerea raportului pe 2015.

Ovidiu Miculescu a prezentat rezultatele celor trei ani și a precizat că anul 2015 a fost cel mai bun din istoria Radioului, cu cea mai mare audiență, cu cel mai important rezultat financiar.

Deciziile luate în Comisiile reunite de cultură urmează să fie supuse aprobării plenului reunit al Parlamentului.

VEZI DREPTURILE TV ALE CAMPIONATELOR DE FOTBAL DIN EUROPA

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii