Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 WHEN THE RAIN BEGINS TO FALL - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Gadget |
|

WHEN THE RAIN BEGINS TO FALL

A plouat toată ziua. Din momentul în care ai ieșit dimineața din casă, fericit că umbrela pe care nu ai mai folosit-o de un an s-a desfăcut și încă mai are toate spițele, și până seara, când ești, la fel, fericit că aceeași umbrelă a rezistat eroic intemperiilor și că nicio spiță nu a fost „rănită” în timpul aventurilor tale de sezon.
salewa_DSF3038

Toate bune până când observi că pantofii tăi (cei buni, luați special pentru toamnă) nu au fost la fel de norocoși. Și, implicit, nici tu. Te consolezi repede, spunându-ți că pantofii „de ploaie” oricum nu sunt cei mai frumoși pantofi ai tăi sau că era de așteptat să „ia apă”, la cât de adânci sunt bălțile de pe trotuarele nebătute de edili. Și, uite așa, în fiecare an, speri să găsești cei mai buni pantofi de toamnă. Eu i-am găsit anul acesta și poartă semnătura Salewa, o companie din Italia, cu tradiție de peste
75 de ani în echipament sportiv outdoor.

Noul model Ramble Gore-Tex reprezintă îmbinarea perfectă între designul urban sofisticat și elegant și înalta tehnologie Gore-Tex Surround. Dezvoltată împreună cu cei de la Gore, această nouă tehnologie face ca pantofii să îți asigure protecție 360 de grade, respectiv 100% impermeabilitate, membrana Gore-Tex acoperind în întregime talpa și interiorul pantofilor. Pielea fină de la exterior este de cea mai bună calitate italienească, iar finisajele și detaliile sunt impresionante. Recunosc că, de multe ori, am fost dezamăgit de pantofi aparținând unor branduri de renume care, din păcate, lăsau mult de dorit la capitolul finisaje. Surpriza cea mai mare, atunci când am primit pantofii Ramble Gore-Tex, a fost să descopăr eticheta „made in Romania”. Exact. Made in Romania.

Caracteristic pantofilor Salewa este și sistemul 3F, respectiv prinderea șireturilor de partea laterală a pantofului, în formă de Y, aspect care asigură un control precis asupra mișcării călcâiului în timpul mersului.

Talpa este și ea un punct forte al pantofilor Salewa. În timp ce mulți dintre pantofii de drumeție au talpa închisă, Salewa a optat pentru o rețea care combină kevlarul cu un sistem de cauciuc care asigură atât flexibilitate și impermeabilitate, cât și posibilitatea ca piciorul să respire la drum lung. Am „încercat” multe bălți de pe străzile Bucureștiului și Ramble Gore-Tex s-au comportat impecabil. Deși la prima vedere ar părea imposibil, pielea de la exterior a rămas aproape uscată, iar interiorul nu a luat contact cu absolut nicio picătură de apă.

Și pentru că, oricât de avansate ar fi aceste tehnologii, îmi doream să descopăr niște pantofi comozi, Ramble s-au dovedit a fi nu comozi, ci perfecți încă din momentul în care i-am purtat pentru prima dată.
Aștept să-i scot și la drum lung, dar, cu siguranță, Ramble Gore-Tex au devenit pantofii mei preferați atât pentru teren uscat, cât și umed, atât pentru drumeții, cât și pentru spațiul urban. Sunt cool, sunt casual, sunt eleganți, sunt comozi și sunt impermeabili 100%, 360 de grade, 24 de ore din 24.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii