Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Profil: Mihaela Navrea - PR Manager BOIRON - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Forbes.com

Lifestyle |
|

Profil: Mihaela Navrea – PR Manager BOIRON

În fiecare ediție ForbesLife, două personaje din domenii și lumi diferite se intersectează într-un dialog virtual despre viață, fericire și valorile care dictează succesul.
IMG_9352

Care este cel mai important lucru în viață, pentru tine?

Sănătatea familiei mele! Indubitabil, lucrul pe care îl preţuiesc cel mai mult în viaţă este sănătatea părinţilor mei.

 

Ce înseamnă pentru tine fericirea totală?

Cred că s-ar putea să fi ratat reţeta cu ingrediente optime pentru fericire! Fericirea aparţine individului, stării sale de bine şi micilor ingrediente pe care eu încerc să le amestec zilnic pentru a descoperi fericirea totală.

 

Care este cel mai mare atu al tău?

Trebuie sa menţionez numai unul?  Frumuseţea! Frumuseţea vieţii, oamenilor, stărilor, lucrurilor care mă înconjoară! Şi abilitatea de a o recunoaşte! M-a ajutat bunul Dumnezeu şi am descoperit şi redescoperit oameni care m-au inspirat, m-au susţinut şi care au fost şi sunt alături de mine. Ştiu că sună probabil ca un clişeu, dar este adevarat, afirm fără încetare că cel mai mare atu al unui individ sunt oamenii din jurul său!

 

Cum ți-ar plăcea să te descrie cei din jur, când nu ești în cameră?

Mi-ar plăcea să nu mă descrie! Dar dacă o fac şi sigur o fac, pretenţioasă sau complexă aud destul de des! Mie mi-ar plăcea să mă perceapă aşa cum şi sunt: altruistă, veselă, spontană. Aa, şi fancy!

 

Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit în carieră?

Tot ceea ce întreprinzi şi tot ceea ce crezi este foarte important să îţi placă, pentru că in caz contrar nu ajungi să performezi. În plus, să fii profesionist, dar să nu te iei niciodată prea în serios şi atunci vei fi şi iubit de către oameni.

 

Care este cea mai mare ambiție a ta?

Ambiţiile mele ţin de moştenire! Nu de cea materială, evident! Îmi doresc ca peste ani, oamenii să îşi aducă aminte de mine pentru ceva! Consider că toţi trebuie să lăsăm în urma noastră un „copac”.

 

Care consideri că a fost cel mai mare succes al tău de până acum?

Succesul este relativ şi interpretabil! Dacă faptele sunt marcate de pasiune şi de bucurie, ele sunt un succes! „It’s about the journey, not the destination” după cum bine ştim!

 

Care este trăsătura de caracter care te definește?

Pasiunea!

 

Care este cel mai bun mod de a privi viața?

Cu detaşare! Ţineți cont doar de lucrurile esenţiale!

 

Citește și Profil: Daniel Mărgărit – Owner Casa de Blănuri MG

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii