Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Primul smartwatch din familia dispozitivelor portabile Huawei, lansat oficial și în România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Gadget |
|

Primul smartwatch din familia dispozitivelor portabile Huawei, lansat oficial și în România

După ce a fost lansat oficial în cadrul IFA, primul smartwatch din familia dispozitivelor portabile Huawei a ajuns și în țară.
huawei watch

Huawei Watch este un smartwatch premium care rulează pe platforma Android Wear, dotat cu un diametru de 42 mm, cu un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgârieturi și prezintă un cadru din oțel inoxidabil.

Prin intermediul conectivității Bluetooth pentru utilizare wireless, ceasul se sincronizează cu smartphone-ul unui utilizator, cu condiția ca acesta să aibă instalată aplicația Android Wear. Prin intermediul comezilor vocale, userii pot asculta muzică.

Huawei Watch include un senzor de înregistrare a ritmului cardiac, ce măsoară cu exactitate bătăile inimii. Senzorul iese puțin în relief pentru un contact mai bun cu pielea și pentru o mai mare precizie.

Senzorul de mișcare în 6 axe, cu un giroscop și un accelerometru, monitorizează activitățile realizate, oricând și oriunde, și poate face diferența dacă utilizatorul se plimbă, aleargă sau se cațără.

Dispozitivul vine în culorile auriu, argintiu și negru, cu un design insiprat de ceasurile elvețiene, și va fi disponibil la prețul de 399 euro, la parternerii autorizați Huawei, de la finele lunii noiembrie.

Veniturile din vânzări înregistrate de Huawei Consumer Business Group au crescut cu 30%, anul trecut, ajungând la 12,2 miliarde de dolari.

La finalul anului 2014, la nivel global, divizia Huawei Consumer număra 630 de magazine sub brand propriu, însă aproximativ 41% din vânzări au venit din canalele de distribuție deschise, inclusiv magazinele online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii