Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Primul episod al miniseriei „Big Little Lies” este difuzat fără abonament pe HBO GO - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Primul episod al miniseriei „Big Little Lies” este difuzat fără abonament pe HBO GO

HBO GO difuzează fără abonament din 21 februarie primul episod al miniseriei originale „Big Little Lies” / „Marile minciuni nevinovate”, cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley în rolurile principale, informează MEDIA EXPRES.
Miniserie HBO

Seria are la bază cartea cu același nume scrisă în 2014 de Liane Moriarty (Australia) și spune povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă.

Acțiunea gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard) și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare.

Povestea se întinde pe șapte episoade, dezvăluind cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de crimă.

Pe lângă Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley, din distribuție fac parte și Alexander Skarsgard, în rolul lui Perry, soțul atrăgător al lui Celeste, Laura Dern este Renata Klein, Adam Scott este Ed, actualul soț al lui Madeline, James Tupper îl interpretează pe Nathan, fostul soț al lui Madeline, Zoe Kravitz o joacă pe Bonnie, noua soție a lui Nathan, și Kathryn Newton apare în rolul lui Abigail, fiica adolescentă a lui Madeline.

Miniseria este regizată de Jean-Marc Vallée (nominalizat la Oscar pentru „Dallas Buyers Club”) și scrisă de câștigătorul premiului Emmy David E. Kelley („Ally McBeal”).

Printre producătorii executivi se numără Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Bruna Papandrea, Per Saari, David E. Kelley, Jean Marc Vallée și Gregg Fienberg.

Miniseria va fi difuzată în fiecare luni la HBO și pe HBO GO.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii