Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Prima emisiune de obligațiuni Vrancart a debutat la BVB pe 18 aprilie - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Industrie |
|

Prima emisiune de obligațiuni Vrancart a debutat la BVB pe 18 aprilie

Producătorul de hârtie și carton Vrancart a decis să folosească piața de capital ca să obțină finanțare pentru dezvoltarea activității și a atras 38,25 milioane de lei de pe Bursa de Valori București (BVB) prin prima emisiune de obligațiuni, care au intrat la tranzacționare în data de 18 aprilie, potrivit unui comunicat al companiei, publicat pe site-ul BVB.
shutterstock_cutie-bani

Următorul capitol

Vrancart, controlat în proporție de 75% de SIF Banat-Crișana (SIF1), este unul dintre cei mai importanți producători de carton ondulat, hârtie pentru carton ondulat și hârtii igienico-sanitare din România și are o vechime de 40 de ani în acest domeniu de activitate.

Înființată în 1977 sub denumirea de Combinatul de Celuloză și Hârtie Vrancea, compania și-a schimbat numele în Vrancart în 1992.

Sezonul investitorilor

Fabricate din deșeuri reciclabile, produsele companiei sunt biodegradabile și nu au impact negativ asupra mediului, ca urmare a unei permanente preocupări față de ocrotirea naturii și a mediului înconjurător, susțin reprezentanții acesteia.

Fondurile vor fi atrase prin 382.500 de obligațiuni, fiecare cu o valoare de 100 de lei.

 

NR. 181 – TOP 50 CELE MAI INFLUENTE FEMEI DIN ROMÂNIA

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii