Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 PlayStation VR va fi lansat în octombrie 2016 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

PlayStation VR va fi lansat în octombrie 2016

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) anunță că PlayStation VR, sistemul de realitatea virtuală care va duce consola PS4 la următorul nivel de imersiune, se va lansa în octombrie în Japonia, America de Nord, Europa și Asia. Prețul recomandat pentru fiecare zonă în parte va fi de 44.980 yeni, 399 de dolari, 399 euro și 349 de lire.
PS VR

„Încă de când am dezvăluit PlayStation VR în cadrul Conferinței Dezvoltatorilor de Jocuri Video din 2914, am primit un geedback extrem de favorabil din partea gamerilor și dezvoltatorilor de jocuri”, a spus Andrew House, președinte și Global CEO al Sony Computer Entertainment Inc. „Pentru a fi sigur că vom putea furniza suficiente unități de procesare grafică și o multitudine de jocuri gamerilor din întreaga lume, am decis să lansăm PlayStation VR în octombrie 2016”.

CRISTI STROE (NVIDIA): „PIAȚA DE PLĂCI VIDEO PENTRU VIDEO GAMING A CRESCUT”

În prezent, peste 230 de dezvoltatori de jocuri lucrează pentru dezvoltrea titlurilor pentru PlayStation VR, de la echipe mici și independente, la cei care lucrează în studiouri sau la companii dezvoltatoare jocuri, precum 2kGames, Electronic Arts Inc. sau Ubisoft. Acești dezvoltatori, alături de SCE Worldwide Studios, au creat până acum pentru PS VR 160 de titluri de jocuri, printre care Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games) sau Headmaster (Frame Interactive). Peste 50 dintre acestea urmează a fi lansate până la sfârșitul acestui an. De asemenea, DICE și Lucasfilm lucrează în momentul de față la un nou Star Wars™ Battlefront™ (EA), iar experiența de joc va fi disponibilă doar pe PS VR.

Pentru a extinde linia de titluri PS VR, SCE a încheiat un parteneriat cu dezvoltatori de software de utilități pentru a oferi cât mai multe soluții inovatoare pentru această tehnologie și pentru a consolida mediul de dezvoltare pentru PS VR.

Sistemul va dispune și de un mod Cinema, care le va permite utilizatorilor să acceseze conținut pe un ecran virtual imens, în timp ce vor purta casca de VR. Conținutul pentru modul Cinema va include jocuri și diverse video-uri, dar va avea și caracteristici ale consolei PS4 cum ar fi Share Play și Live de pe PlayStation. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să vadă poze și videoclipuri la 360 de grade, poze realizate cu camerele foto omnidirecționale pentru PS VR prin intermediul PS4 Media Player, ceea ce le va da senzația că sunt în mijlocul imaginilor afișate. SCE va promova în continuare PS VR și după octombrie 2016. Vor fi lansate noile titluri de jocuri la evenimentele din întreaga lume, iar portofoliul pentru PS VR va fi extins.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii