Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Pizza Hut, KFC, PAUL și Titan Machinery își mută procesele de business în Cloud - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Pizza Hut, KFC, PAUL și Titan Machinery își mută procesele de business în Cloud

Arggo Consulting în parteneriat cu Microsoft și Orange a implementat primele soluții personalizate de Dynamics NAV 2016 Clould, integrate cu Office 365.
Arggo

În urma acestui parteneriat, noii clienți ai Arggo Consulting, Pizza Hut, KFC și Titan Machinery, vor primi soluții personalizate Microsoft Dynamics NAV 2016 integrate cu soluții de productivitate Office 365, găzduite în Cloud.

Soluțiile sunt personalizate și au rolul de a ajuta companiile la optimizarea proceselor de business, simplificarea proceselor de raportare, facilitarea deciziilor strategice, precum și la adaptarea schimbărilor pieței. În urma implementării acestor soluții în Cloud, clienții vor putea accesa sistemele de operare și aplicațiile Office 365 de pe orice dispozitiv: telefon mobil, tabletă și laptop.

Arggo Software Development & Consulting este o companie 100% românească, și are în portofoliu peste 60 de companii și 2.500 de utilizatori din domenii precum agricultură, construcții, distribuție, producție, real estate, retail, servicii și utilități. Pe lângă KFC, Pizza Hut și Titan Machinery portofoliul Arggo mai cuprinde companii precum Dedeman, Bigotti și Băneasa Shopping City.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii