Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Pisica pe pălăria ,,hot”: noua colecție semnată Kristina Dragomir - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Redactor-șef al revistei lunare ,,ForbesLife" & redactor-şef al revistei trimestriale ,,UP by Forbes".

Shopping |
|

Pisica pe pălăria ,,hot”: noua colecție semnată Kristina Dragomir

HonneyCat.jpg
Pisicile reprezintă cea mai nouă sursă de inspirație pentru designerul Kristina Dragomir - furnizor al Casei Regale a României - în cadrul noii colecții ,,HoneyCat”.

Fiecare piesă ilustrează portretul pisicii după o tehnică sculpturală, pornind de la un element subtil de capriciu, respectiv dialogul imaginar cu un șoricel din porțelan. Jocul celor două personaje este subliniat de contrastele între tonuri: pisicii îi revin bejul și griul perlat, în timp ce șoricelul de porțelan oferă un contrapunct prin nuanța fauve.

Pornind de la același crez artistic al Kristinei, de a nu crea pălării, ci capete, noua colecție aspiră la a fi extrem de purtabilă și ușor de asortat cu piesele obișnuite de primăvară vară, în nuanțe de alb, bej sau pasteluri, urmând a fi disponibilă pentru comenzi made-to-measure pe site-ul creatoarei, kristinadragomir.com. Materialele folosite în colecție reprezintă fibre 100% naturale, fiecare piesă fiind creată integral handmade.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii