Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Philips lansează în România a doua generație de televizoare cu Android - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Philips lansează în România a doua generație de televizoare cu Android

După lansarea în 2014 a primelor televizoare smart cu sistem Android în România, TP Vision prezintă a doua generație de televizoare Philips care utilizează sistemul de operare Android 5.0 (Lollipop).
Televizor Philips ANdroid seria 7000_1

Primele modele care vor fi comercializate pe piața din România sunt seriile 5500 și 7000, acestea fiind disponibile în magazine începând cu săptămâna aceasta.

Modelele din seria 5500 integrează un procesor Dual Core, în timp ce modelele din seria 7000 folosesc un procesor Quad Core. Ambele serii 5500 și 7000 dispun de tehnologia Micro Dimming ce are rolul de a îmbunătăți contastul televizorului.

Televizoarele Philips Android 5.0 dispun de o memorie internă cu capacitate de până la 16 GB, pentru stocarea aplicațiilor, jocurilor și conținutului descărcat. Pentru cei care doresc mai mult spațiu de stocare, conectarea unui hard disk extern se poate face cu ușurință prin intermediul portului USB.

Conform estimărilor interne, compania a vândut în România, până în prezent, peste 5.000 de produse din prima generație de televizoare Philips cu Android.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii