Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Pfizer deschide un centru regional de servicii logistice în România, până în septembrie - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Industrie |
|

Pfizer deschide un centru regional de servicii logistice în România, până în septembrie

Pfizer România va finaliza dezvoltarea unui centru regional de suport pentru organizația internă de aprovizionare globală și administrare a portofoliului (Global Supply Chain & Portfolio Management), la București, cel mai probabil până la finalul celui de-al treilea trimestru al acestui an.
Mirela Iordan

Centrul va permite standardizarea proceselor interne și va simplifica interfața dintre echipele comerciale și fabrici, permițând astfel îmbunătățirea performanței operațiunilor logistice Pfizer din Europa, susțin reprezentanții companiei. Hub-ul APM va avea rol de intermediar între piețele individuale de pe continent și unitățile Pfizer de producție din lume, garantând permanent niveluri optime pentru aprovizionarea cu medicamente și stocuri.

„Suntem foarte fericiți să vedem că, alegând România ca sediu pentru unicul său hub de servicii logistice din Europa, Pfizer rămâne dedicat obiectivului unei dezvoltări sănătoase, pe termen lung, pe piața locală. Bucureștiul a fost ales ca sediu al hub-ului AMP în urma unui proces de selecție extrem de riguros, ce a comparat beneficiile și avantajele competitive a mai multor țări din Europa. Forța de muncă foarte bine pregătită, cu studii puternice în inginerie și științe, alături de cunoștințele temeinice de limbă engleză, a reprezentat un factor ce a înclinat puternic balanța în favoarea României”, a declarat Mirela Iordan (foto), Country Manager al Pfizer România.

În prima etapă de dezvoltare, centrul va avea o echipă de aproximativ 40 de persoane, specialiști care vor fi responsabili de planificarea, de aprovizionarea și de administrarea stocurilor de medicamente, la nivel european. Recrutarea personalului a început deja și va continua pe parcursul următoarelor luni.

După angajare, întreaga echipă va urma o serie de cursuri interne de training și specializare, menite să o familiarizeze cu structura internă a operațiunilor organizației de aprovizionare Pfizer și să îi permită să ofere, cu succes, suport pentru tot restul țărilor de pe continent.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii