Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Petre Șandru, director de operațiuni la Coca-Cola România și Moldova, își face bagajele pentru Irlanda - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Petre Șandru, director de operațiuni la Coca-Cola România și Moldova, își face bagajele pentru Irlanda

După un mandat de trei ani în funcția de Director de Operațiuni la Coca-Cola România și Moldova, Petre Șandru va prelua din ianuarie 2017 funcția de Country Manager în cadrul Sistemului Coca-Cola din Irlanda.
Petre Sandru

În noua funcție, Petre Șandru are misiunea de a consolida businessul local, de a asigura creșterea fiecărui brand din portofoliu, dezvoltând și implementând strategii de marketing bine conturate care răspund la provocările pieței.

În timpul mandatului său, echipa Coca-Cola România s-a extins treptat cu noi oameni care au contribuit la succesul companiei și la menținerea poziției sale de lider al pieței.

În 2015, Petre Șandru a obținut titlul de People Leader of the Year în regiunea Europa de Centru și de Sud-Est (formată de 23 de țări).

Petre Șandru are o experiență de peste 11 ani în cadrul Coca-Cola, fiind iniţial Brand Manager, apoi Director Operaţional pentru România şi Moldova şi Director Comercial pentru patru ţări din regiune: România, Moldova, Bulgaria şi Albania. Înainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International.

Petre Șandru este Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, deţine o diplomă la New York Institute of Professional Photography, fotografia fiind și una din pasiunile sale.

Succesorul la conducerea Coca-Cola România și Moldova va fi anunțat în curând.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAAI MARI VENITURI DIN PUBLICITATE – 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii