Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Peste o sută de milioane de pasageri transportați de Wizz Air în ultimii 11 ani - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Travel |
|

Peste o sută de milioane de pasageri transportați de Wizz Air în ultimii 11 ani

Compania low-cost Wizz Air anunță că a atins pragul de o sută de milioane de pasageri transportați în ultimii 11 ani, peste 842 de milioane de kilometri zburați și orele de zbor totale reprezintă echivalentul a 138 de ani petrecuți în aer.
wizz_air.jpg

Pasagerul cu numărul o sută de milioane a călătorit pe ruta Londra (Luton) – Varșovia, iar pentru a aniversa acest prag Wizz le-a oferit tuturor pasagerilor de la bord un zbor gratuit.

Peste 22 de milioane de pasageri din totalul celor care au călătorit cu Wizz Air în ultimii 11 ani au zburat pe una dintre rutele din România ale companiei. Printre serviciile pe care compania aeriană le-a introdus recent, se numără alocarea de locuri în avion, iar pentru pasagerii care aleg îmbarcarea prioritară, posibilitatea de a transporta încă un bagaj personal alături de bagajele lor de mână.

„Am operat primul nostru zbor în 2004 între Polonia și Marea Britanie, și astăzi, 11 ani mai târziu, vom sărbători un total de 100 de milioane de pasageri transportați din peste 110 aeroporturi în peste 38 de țări. Sunt mândru să lucrez cu o echipă formată din mai mult de 2.400 de profesioniști, unii dintre cei mai buni din industrie, pentru furnizarea constantă de tarife incredibil de mici pe piata. Pragul de 100 de milioane de pasageri atins astăzi s-a realizat printr-o disciplină a costurilor și prin transferul economiilor realizate către clienții noștri sub forma tarifelor scăzute și a unui serviciu de excepție”, a spus József Váradi, CEO Wizz Air.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii