Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Pentru prima dată, Forbes SUA a conceput o listă a celor mai de succes tineri europeni - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Pentru prima dată, Forbes SUA a conceput o listă a celor mai de succes tineri europeni

Forbes SUA a dezvăluit marți, pentru prima oară, topul „30 sub 30” al Europei.
Succes

Topul Europei „30 sub 30” include o listă cu cei mai de succes 300 de tineri inovatori, antreprenori și lideri europeni care au sub 30 de ani și care dezvoltă afaceri în domenii precum IT, finanțe, media, cultură și multe altele. Lista este împărțită în 10 categorii – Media, Industrie, Drept, Retail și Comerț Electronic, Arte, Divertisment, Antreprenori Sociali, Știință, Sănătate, IT și Finanțe, iar fiecare candidat a fost evaluat de către o comisie de experți în domeniile respective.

VEZI CINE ESTE ROMÂNCA DE PE LISTA „30 sub 30” SUA

„Lansarea topului  <<30 sub 30>> al Europei reprezintă un eveniment important pentru Forbes. Din momentul în care am lansat pentru prima oară topul <<30 sub 30>> din USA în urmă cu cinci ani, am primit propuneri și din partea piețelor din Europa și Asia să realizăm aceste topuri și în regiunile respective. În acest an vom lansa pentru prima oară topul <<30 sub 30>> în Europa, respectiv Asia, întărind imaginea publicației Forbes de brand global care se adresează milenarilor, o generație care reprezintă, deja, jumătate din traficul nostru”, a declarat Mike Perlis, președintele și CEO-ul Forbes Media.

AFLĂ AICI INFORMAȚII DESPRE O PARTE DIN MEMBRII GENERAȚIEI „30 SUB 30 EUROPA”

„Cercetarea, verificarea și lansarea primului top <<30 sub 30>> al Europei a reprezentat pentru noi o provocare. Am cutreierat întreg continentul pentru a găsi cei mai talentați milenari, iar cu ajutorul juriului nostru de experți suntem mândri să anunțăm care sunt cei mai importanți 300 de tineri antreprenori, lideri creativi și staruri din Europa la momentul actual”, a afirmat Randall Lane, editor Forbes.

 VEZI CINE SUNT EUROPENII DE PE LISTA „30 SUB 30” REALIZATĂ DE FORBES SUA, INCLUȘI ÎN CATEGORIA FINANȚE

Pe lista „30 sub 30” a Europei apar trei români, dar și alți europeni precum Josephine Goube, Cesar Velasco Munoz, Ernst-Jan Pfauth, Little Simz, Tom Sellers, Amber Atherton, Julia Reda, Urska Srsen, Ophelia Brown și Cornel Amariei.

VEZI CINE SUNT EUROPENII DIN TOP „30 SUB 30” REALIZAT DE FORBES SUA, INCLUȘI ÎN CATEGORIA MANUFACTURĂ ȘI INDUSTRIE

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii