Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Peek & Cloppenburg va deschide, în martie, un magazin în Shopping City Timișoara - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Shopping |
|

Peek & Cloppenburg va deschide, în martie, un magazin în Shopping City Timișoara

Centrul comercial Shopping City Timișoara va găzdui, începând din 2 martie, în exclusivitate în regiune, unul dintre cele mai populare și apreciate magazine multibrand din întreaga lume - Peek & Cloppenburg.
Peek & Cloppenburg shutterstock_203807950

Noul magazin este amplasat într-un spațiu de peste 3.000 metri pătrați, ce se întinde pe două nivele.

„Încă de la deschidere, ne-am propus ca Shopping City Timișoara să ofere publicului din regiunea de vest a țării cea mai bogată ofertă de fashion din zonă, pentru a satisface toate preferințele vizitatorilor noștri. Lansarea Peek & Cloppenburg adaugă portofoliului existent branduri de lux internaționale în exclusivitate și ne consolidează poziția de lider pe segmentul modă, Shopping City Timișoara fiind destinația de fashion numărul 1 din Timișoara.” a spus Sebastian Mahu, Head of Asset Management România, NEPI – dezvoltatorul Shopping City Timișoara si cel mai dinamic investitor imobiliar din România.

În ziua deschiderii, Peek & Cloppenburg din Shopping City Timișoara va oferi un voucher de 50 lei pentru cumpărături în magazin primilor 300 de clienți ce se prezintă la Info Point-ul Shopping City Timișoara.

Citește și: Vertu lansează telefoanele „Constellation”, cu display din cristal de safir și cameră principală de 12 MP

Portofoliul de fashion al Shopping City Timișoara numără peste 200 de branduri internaționale de lux, printre care se numără Hugo Boss, POLO Ralph Lauren, Pepe Jeans, GUESS, Calvin Klein Jeans, Pierre Cardin, Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Trussardi Jeans, Marc Cain, La Martina sau Napapijri.

Shopping City Timisoara deține o suprafaţă închiriabilă de 57.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii