Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Parteneriat între PayPoint România și Tinmar Energy - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Energie |
|

Parteneriat între PayPoint România și Tinmar Energy

Clienții Tinmar Energy își vor putea plăti facturile de energie electrică prin intermediul terminalelor PayPoint din magazinele cu sigla galbenă din toată țara.  
rsz_terminal_paypoint

Pentru a face o plată, clientul Tinmar Energy trebuie să se prezinte în cel mai apropiat magazin partener PayPoint cu factura și să comunice vânzătorului ce tip de plată dorește să efectueze. Vânzătorul se ocupă de întreg procesul, de la scanarea codului de bare de pe factură până la încasarea banilor în numerar, iar la final va înmâna consumatorului un bon cu toate detaliile tranzacției (data plății, suma, locația, furnizorul etc). Accesul la serviciul PayPoint nu presupune plata niciunui comision și nici nu este condiționat de efectuarea de cumpărături în magazin.

„Ne face plăcere să anunțăm parteneriatul cu Tinmar Energy. Pentru consumatorii noștri din toată țara, un furnizor important adăugat portofoliului PayPoint înseamnă, printre altele, un drum în minus efectuat lunar, mai puține cozi şi timp câștigat pentru ceea ce contează. Pentru aceștia, siguranța, simplitatea şi rapiditatea plăților sunt extrem de importante, beneficii de care se vor bucura de acum şi la achitarea facturilor de energie emise de noul nostru partener. Avem, prin urmare, toate motivele să credem în succesul acestei colaborări,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Cum a ajuns una dintre cele mai puternice afaceri românești din energie, Tinmar, un jucător cu aspirații regionale

„Prin intermediul parteneriatului cu PayPoint dorim să oferim clienților noștri o manieră rapidă și sigură în efectuarea plății facturilor de energie electrică. Dorim să ne diferențiem în piața furnizării energiei electrice prin introducerea unor servicii conexe pachetelor de energie oferite consumatorilor rezidențiali. Aceste servicii conexe aduc consumatorilor rezidențiali confort cât și o serie de beneficii care se traduc pentru client într-o experiență superioară în utilizarea serviciilor de energie electrică, toate sub promisiunea asumată și onestă a sloganului <<Ai toată energia noastră>>,” a declarat  Carla Parnică, PR Manager Tinmar Energy.

Acest acord de colaborare aduce un nou furnizor important în portofoliul PayPoint. Pe lângă plata facturilor de electricitate, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități (gaz, apă, salubritate etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaționale, în magazinele PayPoint selectate.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii