Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Pagina de Facebook a Telekom România a ajuns la un milion de fani într-un an - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

Pagina de Facebook a Telekom România a ajuns la un milion de fani într-un an

Telekom România a ajuns la un milion de fani pe Facebook și a devenit astfel cea mai mare comunitate în rândul operatorilor telecom şi pintre cele mai mari comunităţi construite în jurul brandurilor din țară. Conform FaceBrands, Telekom România ocupă locul doi în categoria IT&C.
57. Telekom

Pagina oficială de Facebook a Telekom România a fost lansată pe 12 septembrie 2014, odată cu rebranding-ul comun Cosmote România şi Romtelecom, prin unirea paginilor de Facebook ale celor două companii.

În mai puţin de un an, comunității Telekom România i s-au alăturat peste 230.000 de fani, ca urmare a campaniilor dezvoltate, dar şi datorită interesului pentru conținut axat pe informaţii din diferite domenii.

„Practic, 1 din 8 utilizatori de Facebook din România este parte din comunitatea Telekom. Dar dincolo de aceste cifre, ceea ce contează cel mai mult pentru noi este ca oamenii să se identifice cu valorile brandului Telekom și să construim împreună o relație solidă și de durată”, spune Ruxandra Vodă, director comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Printre proiectele cu cele mai mari rate de implicare dezvoltate până la acest moment pe pagina de Facebook a Telekom Romania se numără campania de rebranding, campaniile de promovare a concertului Robbie Williams la București, lansarea smartphone-ului iPhone 6 în oferta Telekom și campania și concursul de Crăciun „Shareuieşte fericit”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii