Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 (P) Sănătate și frumusețe la îndemâna ta - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Forbes.com

Lifestyle |
|

(P) Sănătate și frumusețe la îndemâna ta

Amira Syoufi s-a născut în Damasc, orașul iasomiei și al trandafirilor parfumați, cea mai veche capitală a lumii locuită încontinuu de la începutul vremurilor, dintr-o mamă româncă și un tată sirian. Pasiunea pentru sănătate și frumusețe a stabilit-o la București, unde își are propriul boutique de sănătate.
amira

Pioneri în servicii de medicină preventivă personalizată, echipa Amirei pune la dispoziție o paletă largă de servicii și teste, printre care și testarea genetică a pielii, testarea genetică a telomerului sau testarea pentru aflarea intoleranțelor alimentare care creează inflamații la nivelul organismului.

 

Servicii integrative la 360 de grade, un concept by concierge Amira’s

Fiecare serviciu de testare de la Amira’s are o bază științifică, certitudinea și personalizarea de care are nevoie sănătatea ta, completată de consilierea oferită de specialiștii echipei, croită pentru tine.

 

Testarea „Descoperă harta ADN a pielii tale”

Personalizarea genetică, sănătatea și frumusețea de care are nevoie pielea ta, pe care partenerii Amira’s din Australia au dezvoltat-o, este foarte ușor de efectuat, durează 10 secunde și în baza unei probe de salivă și a unui formular ușor de completat, primești un raport detaliat complex despre pielea ta!

Testarea genetică a pielii îți oferă prevenția și transformarea de care are nevoie pielea ta, fiind o testare minuțioasă și completă, care are în vedere 5 parametri vitali pentru pielea ta (fermitate, ridare, pigmentare, protecție antioxidantă și gradul ei de sensibilitate).

24PinnerTest

Testarea genetică a telomerului

Inovație premiată Nobel în 2009, telomerul – testarea genetică este disponibilă, în premieră în România, la Amira’s. Este vorba despre o testare de ultimă generație, care îți spune care este vârsta ta biologică (celulară) în raport cu cea cronologică, și vine însoțită de un raport complex, care explică foarte bine fiecare valoare și grafic în parte: lungimea telomerilor îți spune cum stai cu sănătatea la nivel celular. Astfel, beneficiezi de prevenție sau (pre)diagnostic, după caz, într-o singură testare.

 

Age Management Medicine

De ce să ajungi să tratezi când este atât de simplu să previi? În căutarea modului de viața care ni se potrivește cel mai bine, de la nivel celular sau nutriție până la crema de față pe care o folosim, Amira Syoufi a dezvoltat un întreg program-concept pentru personalizarea lifestyle-ului în baza „instrumentelor” inovative pe care Amira’s le pune la dispoziție.

Așadar, la Amira‘s ai posibilitatea de a fi „cetățean al lumii“ fără a mai fi necesar să călătorești sau să te deplasezi pentru a avea acces la testări, respectiv servicii de medicină personalizată de nișă și de well-being. O echipă de experți în beauty, medici specializați în nutriție și medicină funcțională (preventivă, personalizată și integrativă) te așteaptă pentru a-ți face cunoștință cu sănătatea și frumusețea. www.amirasyoufi.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii