Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 (P) Descoperă Noul Honda Civic, a zecea generatie Civic - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

(P) Descoperă Noul Honda Civic, a zecea generatie Civic

Honda Trading lansează în România cea de-a zecea generație Honda Civic. Redesenat complet și reproiectat, noul Civic este simbolul spiritului inovativ și a cercetărilor pentru excelența tehnică. Rezultatul este un vehicul cu personalitate unică și spirit sportiv, un vehicul captivant, rafinat, confortabil și sofisticat.
Honda_Civic_5D_ext_lowrez

“Suntem extrem de mândri să lansăm pe piața locală Noul Honda Civic și avem încrederea că este un model care va prinde foarte bine în rândul clienților, datorită designului inovativ și al dotărilor performante. Avem ca țintă să vindem pe piața locală cel puțin 300 de unități din Noul Civic anul acesta“, a declarat Ionuț Lupu, General Manager Honda Trading Romania.

Honda Civic 4D_interior_lowrezDisponibil în două tipuri de caroserii (hatchback și sedan), incontestabil distinctiv, inconfundabil elegant și sportiv, designul contemporan al noului Civic este o combinație unică de linii dramatice, sculpturale și curbe line, atletice. Un vehicul proiectat să atragă atenția și, esențial, un vehicul proiectat pentru dinamică și pasiune.

Noul Civic devine reperul în materie de lungime total în segmentul C Hatchback, astfel față de generația precedentă, noul Civic este cu 136 mm mai lung, 30 mm mai lat si 20 mm mai jos. Varianta Sedan este cu 130 mm mai lungă și 18 mm mai joasă decât varianta hatchback. De remarcat, că varianta Sedan are un ampatament comparabil cu a precedentei generații Accord (2700 mm vs 2705 mm).Honda Civic 4D_ext_lowrez

Cel mai mare portbagaj din clasa sa este prezent pe noul Civic, varianta hatchback, cu o capacitate de până la 478l, în timp ce pe varianta sedan capacitatea este de 519l.

 

Noul Honda Civic prezintă două motoare noi supraalimentate pe benzina pentru a oferi putere și economie de combustibil. Rafinatul și puternicul 1.5 VTEC TURBO de 182 CP disponibil pe ambele caroserii sau eficientul motor 1.0 VTEC TURBO de 129 CP, disponibil pe varianta hatchback sunt echipate cu tehnologia Earth Dreams care oferă echilibrul perfect între performanță și eficiență. Noile motorizări pot fi combinate cu transmisie manuală cu 6 trepte sau cu nouă și performanta transmisie automată CVT.

În materie de siguranță, Noul Civic stabilește noi standarde prin prezența unei suite de tehnologii înglobate în sistemul Honda Sensing. Astfel, sistemul automat de frânare cu funcție de detectare pentru pietoni, sistemul de avertizare a coliziunilor frontale, sistemul de menținere a benzii de circulație, sistemul de asistare a menținerii benzii de circulație cu intervenție activă, Cruise Control Adaptiv Inteligent, Limitator de viteza inteligent, sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație sunt oferite înca de la primul nivel de echipare.

Noul Civic este singurul model compact, inclusiv din segmentul premium care oferă în definiție standard, de la primul nivel de echipare aceste tehnologii de siguranță.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii