Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 (P) Cadoul Nostru pentru Tine: Ghidul Suprem al Investitorului Online - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

(P) Cadoul Nostru pentru Tine: Ghidul Suprem al Investitorului Online

Brad de Crăciun și șemineu, ciocolată și vin roșu, curcan și merișoare, lichior de ouă și rom, investiții online și protecția capitalului: acestea sunt câteva dintre lucrurile care sunt mai bune împreună.
image002

Te-am pierdut la investiții online & protecția capitalului? Ei bine, pune-ți ceva de băut și permite-ne să îți explicăm.

În calitate de jucător pe bursă sau poate doar de aspirant, probabil știi că într-o lume a tranzacționării de mare viteză și a algoritmilor automatizați care domină volumul zilnic al pieței, este dificil să implementezi o strategii câștigătoare, fără sprijinul tehnologiei.

Acesta poate fi motivul pentru care jucatorii de succes au înțeles că menținerea în top pe termen lung necesită utilizarea unor unelte indispensabile investitorului online,care le conferă un avantaj competitiv în fața celorlalți.

Însă, chiar și cele mai avansate unelte dedicate investițiilor online reprezintă doar jumătate din ceea ce înseamnă o experiență reușită de tranzacționare pe burse…

Diverse evenimente, începând de la publicarea datelor economice și financiare până la dezastre naturale sau evenimente politice, îți pot îți influența în mod semnificativ strategia de tranzacționare. Această protecție împotriva volatilitățiiar putea face diferența dintre pierderile și câștigurile instantanee.

Utilizarea celor mai avansate unelte de tranzacționare online și a protecției împotriva volatilității reprezintă combinația perfectă pentru o experiență investițională îmbunătățită – este “eggnog-ul”condimentat al investițiilor online și al protecției capitalului.

Accesând acest link, poți solicita gratuit exemplarul Tău >>

jjj

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii