Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Orange-Telekom se aliază după doi ani de negocieri secrete - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Orange-Telekom se aliază după doi ani de negocieri secrete

Orange şi Telekom au semnat la începutul lunii decembrie, după doi ani de negocieri discrete, un acord prin care îşi oferă acces la reţeaua fixă, respectiv mobilă 4G, informează MEDIAFAX, conform „ZF”.
telecom

Prin acest acord cele două companii fac reduceri semnificative de costuri, îşi întăresc forţa în lupta cu RCS&RDS şi ridică presiunea pe rivalii care nu au pachete fix mobil – Vodafone şi UPC.

Reţeaua 4G a Orange acoperă 70% din populaţia totală a României, aproximativ dublu faţă de Telekom, care rămăsese în urmă pe acest segment. Pe de altă parte, reţeaua de fibră optică a Telekom acoperă peste 1,3 milioane de gospodării, în timp ce infrastructura Orange nu este capilarizată până la nivel de scară de bloc sau case.

Publicitatea la medicamentele OTC pe televiziunile de filme a crescut cu 16% în acest an

Prin acest acord fiecare dintre companii câştigă acces la elemente de infrastructură vitale în competiţia pentru clienţi, reducându-şi semnificativ cheltuielile. Clienţii serviciilor de telefonie mobilă ai Telekom vor avea acces la reţeaua 4G a Orange, iar subsidiara companiei franceze va putea să le ofere clienţilor pachete complete de servicii fix-mobil, inclusiv IPTV, prin reţeaua fixă a Telekom.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii