Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Orange suplimentează flota auto cu mașini electrice din gama zero emisii - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

Orange suplimentează flota auto cu mașini electrice din gama zero emisii

Cel mai mare operator de telefonie mobilă din țară, Orange România introduce în propria flotă auto primele sale mașini electrice, din gama zero emisii: Renault ZOE. Astfel că, automobilele vor putea fi folosite de către angajații companiei pentru deplasări în interes de serviciu.
orangetelecom.jpg

Inițiativa de a suplimenta flota auto cu Renault ZOE , potrivit reprezentanților companiei, se aliniază programului de eficiență energetică și de reducere a emisiilor de carbon demarat în 2009 și care a avut la bază o serie de măsuri investiționale și operaționale.

Demersurile Orange de eficientizare a consumului de resurse au fost extinse anul acesta și la nivelul sustenabilității spațiilor utilitare, odată cu deschiderea birourilor din sediul Green Court.

Proiectul s-a bazat pe folosirea tehnologiilor verzi și deține certificare LEED Gold de clădire ecologică. Din 2010, prin programul gratuit de bike-sharing, „Biciclete cu cravată”, angajații companiei pot opta pentru o modalitate prietenoasă cu mediul pentru deplasări scurte în oraș.

Orange România este prima companie din țară care introduce mașini electrice în flota auto. În 2012, grupul Orange a fost primul client corporate al companiei Renault pentru mașini electrice, achiziționate pentru deplasările angajaților.

Orange România a înregistrat venituri de 232,8 milioane de euro în al doilea trimestru al anului, în creştere cu 6,4%, față de aceeași perioadă a anului trecut.

La 30 iunie 2015, compania avea în țară 10,205 milioane de clienţi, în scădere față de luna martie, când înregistra 10,36 milioane de clienți.

La 30 iunie, 95% din populația urbană și 67% din populația totală a ţării aveau acces la serviciile 4G ale Orange, conform testelor dezvoltate de ANCOM și citate ce Orange România.

În trimestrul al doilea, folosirea internetului mobil a continuat să se intensifice. Traficul de date mobile în reţea este cu 112% mai mare comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, pe fondul creșterii vânzării de tablete și de smartphone-uri, precum şi datorită serviciilor 4G, tot mai atractive pentru clienţi, au mai anunțat reprezentanții operatorului telecom.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii