Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Orange România, venituri de 243,2 mil. euro în al treilea trimestru - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

Orange România, venituri de 243,2 mil. euro în al treilea trimestru

Orange România a raportat venituri de 243,2 milioane euro în al treilea trimestru, în creştere cu 7% faţă de aceeași perioadă a anului trecut.
Orange

În total, de la începutul acestui an, veniturile companiei au fost de 697 milioane de euro, mai mult cu 3,2% faţă de al treilea trimestru din 2014.

Până la 30 septembrie, numărul de smartphone-uri 4G vândute a fost aproape dublu comparativ cu vânzările din aceeași perioadă a lui 2014, iar vânzările de tablete 4G au fost de 4 ori mai mari.

Traficul de internet mobil 4G a crescut cu 60% comparativ cu trimestrul al doilea al 2015 și de 6 ori față de aceeași perioadă a anului trecut.

Orange deţine cea mai extinsă reţea 4G din România cu 96% acoperire pentru populația urbană şi 71% pentru populația națională (peste 4200 de localități. În București, tocmai s-a finalizat în luna septembrie un proiect major de creștere cu 50% a capacității rețelei.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii