Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Noul șef al Orange România vine din Moldova - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Noul șef al Orange România vine din Moldova

Orange România a anunțat o serie de schimbări în structura de top management, care vizează, printre altele, numirea unui nou CEO al companiei.
Liudmila Climoc

Astfel, Jean-Francois Fallacher își încheie mandatul de CEO al Orange România și „curs unor oportunități la Orange Polonia”, anunță compania într-un comunicat. Noul CEO al Orange România va fi Liudmila Climoc, care ocupă în prezent aceeași funcție în cadrul Orange Moldova. Julien Ducarroz, care deține acum poziția de Chief Commercial Officer al Orange România, este numit CEO al Orange Moldova.

Gervais Pellissier, Deputy Chief Executive Officer al grupului Orange și Executive Director responsabil cu operațiunile europene, a spus: „Aș vrea să le mulțumesc lui Jean-Franҫois Fallacher și lui Julien Ducarroz pentru contribuția lor extraordinară la succesul Orange România în timpul mandatelor lor și îi felicit pentru noile lor funcții. De asemenea, aș vrea să-i urez Liudmilei Climoc bun venit în noul rol de CEO al Orange România. Am deplină încredere în echipa de management  din Europa și sunt nerăbdător să iau parte la succesele din anii ce vor urma.”

VEZI ȘI: ORANGE-TELEKOM SE ALIAZĂ DUPĂ DOI ANI DE NEGOCIERI SECRETE

Liudmila Climoc are o experiență extinsă în domeniul telecomunicațiilor, obținută de-a lungul celor 19 ani petrecuți în această industrie. Și-a început cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte și lansări comerciale importante. În 2008, Liudmila a fost promovată din poziția de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer. Sub conducerea sa, compania și-a dublat baza de clienți, la peste 2,6 milioane de clienți astăzi, consolidând astfel leadership-ul puternic al Orange în Moldova, cu o cotă de piață de 57% din sectorul de mobil. Suporter pasionat al noilor tehnologii de comunicare și o susținătoare constantă a inovației, Liudmila a asigurat într-un mod remarcabil conducerea pe plan tehnologic și pe planul inovațiilor a Orange în Moldova, unde are în palmares 2 premiere în industrie – lansarea HD Voice și HD Voice Internațional pentru mobil, înainte ca acestea să fie adoptate la scară largă în restul Europei.

Schimbările vor intra în vigoare de la 1 mai 2016.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii