Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3943
 Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare în dosarul „Carpatica" - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare în dosarul „Carpatica”

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca omul de afaceri Ilie Carabulea să fie condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare în dosarul „Capatica”, decizia nefiind definitivă, informează Mediafax.
Ilie_Carabulea_Atlassib_FB11.jpg

Această decizie nu este definitivă, putând fi atacată la instanţa supremă. În același dosar a fost condamnat şi Marian Mîrzac la 4 ani şi jumătate de închisoare şi Laura Chiţoiu, soţia fostului ministru al Finanţelor, Dan Chițoiu, care a primit o condamnare de un an de detenție cu suspendare, ambii fiind foşti angajaţi ai Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Omul de afaceri Ilie Carabulea și fiul său reținuți de procurorii DIICOT cu propunere de arestare

Procurorii anticorupţie i-au trimis în judecată, pe data de 24 aprilie 2014, pe Dan-Radu Rușanu, fostul preşedinte al Autorităţii de Supraveghere, pe omul de afaceri Ilie Carabulea şi pe Marian Mârzac, fost membru al Consiliului ASF, în dosarul „Carpatica”.

ASF urmează să aplice măsurile de rezoluție în cazul Carpatica Asig

De asemenea, în acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată, în stare de libertate, Radu Mustăţea – preşedinte al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din România, Elena Rusu – membru în conducerea SC Carpatica Asig SA, Ina Ana Crudu – fost director general la SC Carpatica Asig SA, soţia fostului ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, Laura Elena Chiţoiu – fost director al Direcţiei Avizări din ASF, Ioan Opriș – expert tehnic auto în cadrul Biroului de expertize locale de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Dacian Vinereanu, Georgel Călin – fost secretar general al ASF, Corneliu Silviu Modlveanu – fost vicepreşedinte al ASF, conducătorul Sectorului Asigurări şi cumnatul lui Adrian Năstate, avocatul Dan Odobescu, suspendat de drept din Baroul Bucureşti şi proprietar al unei societăţi de asigurări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii