Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 O revistă din China susține că Asia are acum mai mulți miliardari decât America de Nord - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Alte topuri |
|

O revistă din China susține că Asia are acum mai mulți miliardari decât America de Nord

china-bogati.jpg
Un sondaj realizat de revista Hurun Report din China arată că în Asia sunt acum mai mulți miliardari decât în America de Nord.

Potrivit cercetării, în lume erau, în luna ianuarie a acetui an, 1.453 de persoane cu o avere mai mare de 1 miliard de dolari. Dintre acestea, 608 sunt în Asia, 440 în America de Nord și 324 în Europa.

Potrivit revistei, cel mai bogat om de pe planetă este în continuare mexicanul Carlos Slim Helu, cu o avere de 66 miliarde de dolari. Acesta este urmat de investitorul american Warren Buffett (58 miliarde de dolari) si de spaniolul Amancio Ortega, fondatorul Zara (55 miliarde de dolari).

Hurun transmite că cel mai bogat om din Asia este investitorul Li Ka-shing din Hong Kong, cu o avere de 32 miliarde de dolari. Potrivit revistei, valoarea cumulată a averilor tuturor miliardarilor lumii este de 5.500 miliarde de dolari.

În cea mai recentă listă a miliardarilor publicată, revista Forbes, un realizator cu traditie al listelor cu cei mai bogați oameni de pe planetă, a arătat că în regiunea Asia-Pacific sunt 315 miliardari, în America de Nord – 450 și în Europa – 310.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii