Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 O nouă clinică de dermatologie s-a deschis în Ploiești - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

O nouă clinică de dermatologie s-a deschis în Ploiești

Doi medici lansează în Ploiești o clinică de dermatologie cu dotări de ultimă generație: terapii cu lumină albastră și roșie, dermatoscopie și laser pentru creșterea părului.
dermatologie

Medicii dermatologi Ana Fâcă și Răzvan Bucur au lansat recent clinica de dermatologie Hello Dermaskin, centru medical care oferă terapii laser și fototerapie pentru tratarea a diferite afecțiuni ale pielii. Clinica, situată pe strada Avram Iancu, nr. 4, își propune să deservească atât pacienți din oraș, cât și din zonele apropiate.

„Ideea acestei clinici are în spate o nevoie neacoperită în Ploiești. M-am văzut nevoită, de-a lungul timpului, să redirecționez pacienți către clinici dermatologice din Capitală. Faptul că le putem oferi aceste terapii atât de utile, la ei acasă, le oferă pacienților noștri confort”, a declarat Dr. Ana Fâcă, medic primar dermatolog, co-fondator al clinicii Hello Dermaskin.

Printre facilitățile oferite în cadrul clinicii se numără: terapii dermatologice: dermatoscopie digitală – screeningul alunițelor pentru depistarea la timp a cancerului de piele, terapii non-invazive cu lumină albastră de tratare a acneei, cicatricilor, psoriazisului, cuperozei; terapii pentru stimularea creșterii părului precum și tratamente de rejuvenare și ștergere a ridurilor.

Terapia cu lumina rosie OmniluxVedetele clinicii sunt aparatul BLU-U, care folosește lumină albastră pentru tratarea acneei, aparatul Omnilux Revive, cu lumină roșie, pentru tratarea rozaceei și pentru rejuvenare, laserul CO2, care tratează în același timp și cicatricile, și ridurile, și nu în ultimul rând,  dermatoscopia digitală MoleMax, care ne permite să depistăm din timp alunițele și alte leziuni cu potențial cancerigen.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii