Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Novak Djokovici și-a concediat staff-ul tehnic. Mai rămânea să-l de-a afară și pe contabilul său... - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Novak Djokovici și-a concediat staff-ul tehnic. Mai rămânea să-l de-a afară și pe contabilul său…

Jucătorul de tenis Novak Djokovici (Serbia), nr. 2 ATP, a anunțat vineri că a luat decizia de a se separa de trei membri ai staff-ului său: Marian Vajda (antrenor), Gebhard Phil-Gritsch (trainer) și Miljan Amanovic (fizioterapeut).
Novak_DJOKO

În comunicatul de presă, ce anunță această depărțire, se precizează: „Novak și membrii staff-ului au decis să se separe după o analiză detaliată a jocului său, a rezultatelor sale și după ce au discutat de proiectele personale ale fiecăruia dintre membrii echipei. În ciuda colaborării fantastice, Djokovici a apreciat că are nevoie de o schimbare și de o nouă energie pentru a-și crește nivelul de joc”.

Novak Djokovici a precizat că nu a ajuns încă la un acord cu un nou antrenor și că va juca, în următoarea perioadă, fără să aibă sprijinul unei echipe manageriale.

Novak Djokovici (29 de ani) a câștigat până acum 12 trofee de Grand Slam. În decembrie 2016, el s-a despărțit Boris Becker, fostul campion care a contribuit la numeroase succese ale sârbului în ultimii ani.

În ultimele cinci turnee la care a participat, sârbul nu a reușit să depășească faza sferturilor.

Câștigător a 67 de titluri în turneele ATP, Novak Djokovici a obținut venituri din tenis în valoare de 108.218.048 dolari, depășindu-i pe Roger Federer (103.990.195 dolari) și Rafael Nadal (82.313.302).

În acest an, Djokovici a câștigat doar 496.385 dolari.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – APRILIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii