Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Noul tip de elicopter H215, produs în România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Noul tip de elicopter H215, produs în România

Noul H215, produs în România, ese o variantă avansată a fostului AS332 C1E/L1e și implică un nou concept industrial și de afaceri.
Airbus H215

Fabrica în care se va desfășura producția elicopterului are sediul în Brașov, este controlată de Airbus Helicopters Industries și se întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați. Unitatea de producție va găzdui integral producția elicopterului H215, de la achiziții până la post-vânzare, inclusiv activități de proiectare și va oferi locuri de muncă pentru mai mult de 300 de angajați pe termen lung.

„Modelul H215 are o importanță strategică pentru Airbus Helicopters și ne va permite să le oferim clienților cel mai bun elicopter pentru nevoile lor, la costuri de operare directă și de întreținere extrem de competitive,” a declarat Guillaume Faury, CEO al Airbus Helicopters. „Prin acest parteneriat extins cu România, un important membru al UE și NATO, ne vom asigura că legendarele elicoptere grele cu două motoare sunt mai economice ca niciodată pe piețele curente și emergente,” a adăugat el.

AIRBUS DESCHIDE PRIMA UZINĂ ÎN SUA

H215 este prevăzut cu motor dublu, economic, puternic și versatil, care combină o avionică avansată și o platformă fiabilă pentru capabilități multi-misiune dificile. Acesta oferă capabilități pentru distanțe mari, putere, viteză, o capacitate mare de încărcătură utilă și performanțe foarte bune de ridicare în medii calde și altitudine. Aeronava eset certificată EASA (European Aviation Safety Agency) și FAA (Federal Aviation Administration). Include un cockpit de sticlă, precum și pilotul automat 4 axe folosite pe H225, care oferă protecție în timpul zborului, precizie și stabilitate.

Primul elicopter H215 va ieși de pe linia de asamblare în 2017.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii