Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Noua Ordine din HoReCa - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Noua Ordine din HoReCa

250 de persoane, proprietari și top management din HoReCa și industrii conexe, se vor întâlni pe 19 aprilie la Sheraton Bucharest Hotel pentru a dezbate starea actuală a sectorului din punct de vedere economic și a încerca să indentifice tendințe din viitorul apropiat.
hospitality conference

2015 a fost un an greu pentru HoReCa din perspectiva adaptării la multele evenimente care au avut loc.

Acest an, a provocat câteva dintre cele mai importante schimbări din ultimii zeci de ani – noile avize ISU necesare pentru funcționarea unui restaurant sau club, legea anti-fumat, modificări ale impozitului specific.

“Ne dorim să eliminăm tonul negativ de care are parte industria ospitalității din partea presei și a autorităților, să creăm un pol de atracție pentru cei ce vor un business curat în ospitalitate, să creăm o platforma de discuții și întâlniri pe teme actuale și care să-și găsească o implementare prin inițiativele HORA, să creăm sharing de know-how, trenduri și tendințe pentru cei ce vor să facă business în ospitalitate în România”, explică Dragoș Petrescu, președintele HORA.

Tema ediții este “Noua Ordine din HoReCa. Tendințe și provocări”. Printre speakeri se numără Dr. David Bosshart, CEO Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elveția, Daniel Mischie, CEO City Grill, Dan Isai, CEO Salad Box, Radu Bălăceanu, Country Manager Food Panda, Muhammad Murad, Presedinte FPTR, Dragos Anastasiu, Presedinte Grup Eurolines, Radu Savopol, owner 5TOGO, Mihai Păun, CEO Bringo și alții. La eveniment vor participa și reprezentanții celor peste 60 de branduri membre HORA.

“Vor fi dezbătute, pe lângă analizele economice sistemice, provocări operaționale apărute o dată cu modificările legislative dar și cele generate de extindere, organizarea de evenimente, calitate de 5* în vârf de munte, sprijinul administrației în Turism, tendințe în delivery, noi tehnologii, mașini de făcut burgeri și livrări cu drone”, explică Florin Maxim, Managing Director Smite.

Romanian Hospitality Conference este cel mai mare eveniment dedicat industriei HoReCa din România. Anul acesta se află la prima ediție.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii