Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Noua colecție Pandora Rose: strălucire în nuanțe de roz - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Forbes.com

Modă |
|

Noua colecție Pandora Rose: strălucire în nuanțe de roz

PAN_PR_AU16_PANDORAROSE_Bows_02_CMYK
Odată cu sezonul de toamnă 2016, pentru prima dată în România, Pandora lansează PANDORA ROSE – o nouă colecţie strălucitoare şi elegantă, realizată dintr-un amestec unic de metale. Reinterpretând motive populare şi modele clasice ale Pandora, noile bijuterii compun o colecţie romantică, în nuanţe de roz auriu.  

PAN_PR_AU16_PANDORAROSE_Bows_02_CMYKPAN_PR_AU16_PANDORAROSE_Bows_01_CMYKPAN_PR_AU16_PANDORAROSE_Bows_01_CMYKPAN_PR_AU16_PANDORAROSE_Bows_01_CMYKSimboluri de stil. Un inel împletit reprezintă modul în care vieţile noastre sunt conectate, iar un inel de basm, perfect pentru o prinţesă modernă, are un design inspirat de o tiară, cu detalii în formă de inimă.

Pană sclipitoare. Simbolizând speranţa, viaţa şi noile începuturi, această formă organică a penei este redată prin combinaţia roz de metale de la Pandora. Împodobite cu micro-seturi de pietre, modelele rafinate ale inelului şi ale pandantivului constituie piese-statement, cu o notă boemă.

Poezia eleganţei. Designul simplu, circular, al seriei Semnătură Pandora este realizat la cele mai înalte standarde. Accentele pietrelor strălucitoare oferă o sclipire fină formelor grafice, făcând cerceii cu şurub perfecţi pentru a fi purtaţi zi de zi. Colierul clasic este ajustabil la diferite lungimi şi dă o notă clasică perfectă oricărei ţinute elegante.

Funde strălucitoare. Păstrându-se în tendinţele vintage ale sezonului, delicatele funde decorate cu pietre lucitoare sunt ideale pentru a exprima feminitate. Acest motiv atemporal, creat cu meşteşug prin nenumărate pietre, este deopotrivă la modă şi de durată.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii