Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Noile smartphone-uri Apple: iPhone 6S și iPhone 6S Plus au fost testate și în țară - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Noile smartphone-uri Apple: iPhone 6S și iPhone 6S Plus au fost testate și în țară

iPhone 6S și iPhone 6S Plus au fost lansate la începutul lunii septembrie, în San Francisco. În primul weekend de la lansare s-au vândut peste 13 milioane de exemplare, fiind un nivel record pentru Apple.
1. Apple

În noaptea de joi spre vineri, cele mai noi modele de smartphone Apple, au putut fi testate și în țară, în magazinele din București, Constanța, Brașov și Cluj.

Precomenzile pentru iPhone 6S și 6S Plus au putut fi plasate la începutul lunii octombrie, iar vânzarea propriu-zisă va avea loc pe 9 octombrie. Până acum, utilizatorii au putut plasa precomenzi la operatorii de telefonie mobilă Telekom, Vodafone și Orange, la retailerul online eMAG, QucickMobile și retailerul iSTYLE Apple Premium Reseller.

Noile smartphone-uri vin în patru finisaje metalice și au o cameră îmbunătățită de 12 megapixeli. Potrivit Apple, telefoanele pot înregistra video în rezoluție de 4K. Acestea sunt dotate cu 3D Touch Display, o funcție care permite display-ului și sistemului de operare să distingă între trei intensități diferite de apăsare a ecranului și oferă, astfel, posibilitatea userilor să acceseze diverse opțiuni mai rapid.

Apple se bazează în special pe vânzarea iPhone-urilor, în contextul în care acestea au adus aproape două treimi din veniturile totale ale companiei în ultimul trimestru.

Display inovator la iPhone 6S și 6S plus

Ce memorie RAM ar avea cel mai mare iPad lansat de Apple

eMAG va livra toate precomenzile de iPhone 6S și iPhone 6S Plus

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii