Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Noi tendinţe în amenajare cu gresie şi faianţă pentru 2013 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Antreprenori |
|

Noi tendinţe în amenajare cu gresie şi faianţă pentru 2013

ambient-Fantasy.jpg
Preferinţele românilor în ceea ce priveşte amenajarea cu gresie şi faianţă a spaţiilor rezidenţiale s-au schimbat treptat în ultimii ani, acestea îndreptându-se tot mai mult către plăci ceramice cu elemente de decor inovative şi în culori contrastante.

Ţinând cont de toate acestea, cei de la Lasselsberger România, deţinătorul brandului Cesarom, lansează deja noile colecţii ale anului 2013, inspirate de tendinţele internaţionale din modă sau arhitectură urbană. „An de an, Cesarom urmăreşte tendinţele stilistice din domenii precum modă sau design interior, lansând şi în 2013, colecţii ce se aliniază trendurilor internaţionale în amenajări interioare”, a declarat Sergiu Apolzan, Director Vânzări al Lasselsberger România.

Pentru anul următor Cesarom pune la dispoziţia consumatorului final 10 colecţii noi, recomandate pentru amenajarea spaţiilor de bucătărie sau baie, după cum urmează: Creta, Fantasy, Madras, Onix, Primavera, Satin, Life, Magnet, Metropolis şi Opal.

„Alături de designerii Cesarom, la crearea celor 10 colecţii noi au contribuit şi designeri internaţionali, în acest fel putând fi realizate o varietate de decoruri cu design şi efecte spectaculoase”, a subliniat Sergiu Apolzan.

Ce se poartă în 2013?

În anul 2013 păstrăm tradiţia ultimilor 8 ani, în care s-au lansat peste 100 de colecţii, de a prezenta elemente estetice inovative, precum inserţiile de detalii metalice glamour, seturi de decor cu inspiraţie retro, contemporană sau modernă. În plus, cea mai mare parte a colecţiilor conţin două modele diferite de decor, cu diverse opţiuni de placare, pentru a răspunde astfel cerinţelor tuturor clienţilor.

„Detaliile metalice în nuanţe de auriu, argintiu sau cupru reprezintă, de asemenea, cele mai noi propuneri în materie de amenajare interioară şi completează perfect decorurile geometrice, minimaliste, în timp ce motivele florale îmbogăţite cu efecte satinate continuă să rămână în topul tendinţelor şi preferinţelor”, a mai spus Sergiu Apolzan.

O altă noutate în amenajare este adusă, în 2013, de colecţia Life, inspirată din cele mai noi tendinţe vestimentare, al cărei decor preia fineţea ţesăturilor pentru amenajări cu stil. Jocul de efecte mate şi lucioase aduce valenţe moderne ambientului.

Rămân în tendinţele anului 2013 preferinţele pentru formate de gresie 33×33 şi faianţă cu placare pe orizontală. Astfel, de la plăcile de mici dimensiuni, românii trec tot mai mult la cele de 20 x 40 cm sau 25 x 50 cm. Cele două formate sunt ideale pentru o amenajare modernă, pe orizontală, şi pastrează echilibrul dimensional al spaţiului limitat din locuinţele românilor.

„Am observat pe parcursul acestui an dorinţa românilor de a se alinia tendinţelor vestice şi, tocmai din acest motiv, am luat decizia de a lansa mai multe colecţii care se înscriu acestui trend”, a mai spus Sergiu Apolzan.

Rafinament cromatic prin culori electrice şi tonice

În ceea ce priveşte culorile pe care le vor alege românii pentru gresie şi faianţă în 2013, reprezentanţii Cesarom afirmă că acestea vor fi electrice, tonice sau în nuanţe deja consacrate pentru eleganţa şi rafinamentul ce îl inspiră, precum bej, maro, mocca, prezente în colecţiile Creta, Madras, Magnet, Opal sau Onix. În acest an, nuanţele neutre de alb şi gri se folosesc în contrast cu o culoare puternică pentru combinaţii electrizante ce vor da forţă unei ambientări de un rafinament minimalist. Placarea pe orizontală este opţiunea potrivită şi recomandată pentru ambiente ce fascinează prin stil şi dinamism cromatic.

„Numeroasele posibilităţi de alternare a culorilor, texturilor şi contrastelor fac din noile colecţii o alegere tentantă  pentru amenajarea locuinţei, în ton cu tendinţele anului 2013, iar decorurile propuse permit interpretări stilistice moderne ale spaţiului ambiental”, a mai spus Directorul de Vânzări al Lasselsberger România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii