Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Netflix începe filmările la primul serial turcesc producție proprie, o poveste cu eroi - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Media şi entertainment |
|

Netflix începe filmările la primul serial turcesc producție proprie, o poveste cu eroi

Netflix, cea mai mare rețea de televiziune online din lume, continuă investițiile în producții internaționale și anunță primul său serial original din Turcia, ce va fi lansat pentru abonații Netflix din toată lumea în 2018.
NETFLIX

Pornind de la o poveste de acțiune cu eroi, inspirat de istoria și legendele otomane și turcești, serialul de 10 episoade va fi scris și produs în Turcia. În poveste este vorba despre un tânăr care descoperă că are puteri speciale. Atunci când forțele întunecate care amenință să distrugă Istanbulul își fac apariția, el trebuie să se alăture unui grup de prieteni rebeli pentru a-și activa puterile și pentru a apăra orașul și toată omenirea. Serialul va explora istoria culturală bogată a Istanbulului și va duce audiența într-o călătorie captivantă în inima acestui oraș magic.

Citește și: Filme şi seriale subtitrate şi dublate în limba română pe platforma NETFLIX

„Suntem fericiți să confirmăm producția primului nostru serial turcesc original și ne bucurăm să lucrăm cu O3 Medya pentru acest proiect tânăr, proaspăt și captivant. Credem că Netflix va fi platforma globală perfectă pentru această producție turcească extraordinară și abia așteptăm să povestim și mai multe detalii la finalul acestui an,” a declarat Erik Barmack, vicepreședinte, International Original Series Netflix.

Serialul este produs pentru Netflix de studioul din Istanbul O3 Medya, iar Onur Guvenatam este producător executiv. Producătorul este cunoscut pentru serialul Pretty Little Liars (Tatli Küçük Yalancilar), o dramă turcească lansată în 2015, slab cotată de site-ul imdb.com, cu rating-ul 5.

Serialul va extinde oferta largă de conținut turcesc disponibil în prezent pe Netflix, incluzând seriale cu licență precum  Magnificent Century (Suleyman Magnificul), Ezel și Lovebird (Dragoste Infinită), deja urmărite de mulți abonați Netflix din toată lumea.

Citește și: Netflix a investit peste 1,75 miliarde de dolari în producții europene

Suntem foarte mândri că putem produce primul serial original turcesc. Suntem siguri că acest nou gen de producție va fi etapă importantă pentru piața noastră și va rezona nu numai cu audiența din Turcia, ci va avea succes global”, a spus Onur Guvenatam, Producător O3 Medya.

Netflix a anunțat recent că va investi șase miliarde dolari în conținut original în acest an și că va angaja 400 de oameni pentru centrul de suport clienți din Amsterdam. Compania spune că din 2012 și până în prezent a investit peste 1,7 miliarde euro pentru conținutul propriu în Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii