Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Motorul de căutare Google, cu 75 de miliarde de dolari venituri anuale, a ajuns la majorat - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

Motorul de căutare Google, cu 75 de miliarde de dolari venituri anuale, a ajuns la majorat

Motorul de căutare Google, a doua cea mai mare companie din lume, ajunge astăzi la majorat, pentru că tocmai a împlinit 18 ani. Și cum orice eveniment de acest fel trebuie sărbătorit, Google a personalizat pagina principală cu un doodle interactiv, care vă va amuza.
10. google

Google, o companie care acum are 60.000 de angajați și venituri anuale de 75 de miliarde de dolari, a fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page și Sergey Brin, culmea – într-un garaj.

Numele „Google” este un joc de cuvinte pornit de la googol, neologism englez pus în circulație de către americanul Milton Sirotta în anul 1938, prin care acesta desemna numărul uriaș format dintr-un 1 urmat de 100 de zerouri.

Gigantica companie este acum condusă de indianul Sundar Pichai, care vrea să reinventeze a doua cea mai valoroasă companie din lume prin intermediul inteligenței artificiale. Citiți mai multe despre noul CEO Google și despre viziunea sa asupra companiei, aici.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii