Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Mihai Miron vine la Forbes Heroes - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educaţie |
|

Mihai Miron vine la Forbes Heroes

Pe 16 mai, la Forbes Heroes, Mihai Miron va vorbi despre provocările antreprenoriatului și despre lecțiile pe care le-a învățat în cariera sa.
Mihai Miron

Mihai Miron este un antreprenor în serie. Este cunoscut pentru faptul că a pus bazele primei fabrici de medicamente autorizată în sistem privat în România: Europharm. A dezvoltat un sistem de distribuție proprie și, mai apoi, retail – propriile farmacii. Un sistem integrat pe care l-a vândut în anul 2003 numărului 1 în industria farmaceutică din lume: GlaxoSmithKlein.

A dezvoltat apoi alte businessuri în agricultură, zootehnie, industria alimentară și, în același timp, a creat mugurii următoarei firme care astăzi se cheamă Ropharma și care este o companie mai mare decât cea inițial creată, atât ca cifre, cât și ca număr de angajați. Din dorința de a sublinia și latura umană a profesiei sale, a fondat Spitalului Privat Sf. Constantin din Brașov – câștigător al titlului de ”Cel mai curat Spital din Europa” în 2013.

Sub deviza ”Dacă vrei să reprezinți ceva, ai două variante: ori să scrii o carte, ori să faci ceva suficient de remarcabil încât să merite să scrie altcineva o carte despre tine”, Mihai Miron a creat și a lansat pe piața românească 82 de medicamente, printre care și celebrele Paracetamol Sinus, Paracetamol Plus și Omeran.

Motto:

Dacă vrei să reprezinți ceva, ai două variante: ori să scrii o carte, ori să faci ceva suficient de remarcabil încât să merite să scrie altcineva o carte despre tine.

Mihai Miron este speaker în cadrul Forbes HEROES 2015, un eveniment despre inovaţie, curaj și excelență care promovează adevăratele modele ale actualei generații. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii