Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Microsoft a achiziționat startup-ul de inteligență artificială Maluua - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Microsoft a achiziționat startup-ul de inteligență artificială Maluua

Gigantul american Microsoft a cumpărat start-upul canadian Maluua, cu sediul la Montreal, care este orientat pe inteligența artificială, însă cele două companii au refuzat să menționeze prețul achiziției, potrivit The Wall Street Journal.
6.	Microsoft	-	2,613 brevete

Noua achiziție le va permite americanilor să concureze cu Google și cu Salesforce.com pe inteligență artificială.

Maluuba a fost creat de doi studenți la University of Waterloo, în 2010.

Start-upul creează programe care utilizează procesarea limbajului natural, pentru a ajuta computerele să înțeleagă dialogul și să dezvolte capacitățile de raționament în domeniile de cercetare cunoscute drept deep learning și reinforcement learning.

Astfel, computerele gândesc precum oamenii, putând găsi, de exemplu, la căutarea prin email-uri și alte documente ale companiei, colegul potrivit pentru o anumită sarcină, precum consultantul fiscal.

Microsoft a creat o divizie cu inteligență artificială în septembrie 2016, care are 5.000 de angajați și care este condusă de Harry Shum, vicepreședintele companiei. Divizia include atât manageri, cât și cercetători de produs, o pereche cu care Microsoft speră că va accelera dezvoltarea de oferte de inteligenței artificiale pe internet.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii