Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 MGT și Ricoh au încheiat un parteneriat de distribuție pe plan local - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

MGT și Ricoh au încheiat un parteneriat de distribuție pe plan local

Jucător global în domeniul IT&C, Ricoh anunță extinderea operațiunilor de distribuție în țară printr-un parteneriat încheiat cu MGT Educational.
Work environment (1)

Astfel că, MGT Educational va distribui gama de imprimante și multifuncționale Ricoh pentru SoHo și SME și va oferi servicii cu valoare adăugată retailerilor și resellerilor de pe teritoriul țării.

„Piața de IT&C din România este matură, din foarte multe motive. Dacă ne comparăm cu ceilalți, din afara țării, unii sunt în pluton, iar noi în vârf. Chiar dacă din punct de vedere economic alții stau foarte bine, au 1-2 mega bandă transfer”, spune Cristian Petrescu, directorul executiv al MGT Educational.

În opinia sa, una dintre principalele probleme, la ora actuală, din piață, ar fi lipsa bugetelor, în contextul în care în mediul privat investițiile au o dinamică de patru sau cinci ori mai redusă față de acum cinci ani.

Conform spuselor sale, cele mai căutate imprimate au devenit cele laser color, fiindcă preturile sunt la îndemâna buzunarului tuturor.

„Ne propunem să fim pe locul 3 pe piața românească, iar concurența nu așteaptă”, susțin oficialii companiei.

MGT Educational este unul dintre principalii distribuitori de tehnologie din România și are o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Ricoh este o companie globală din domeniul tehnologiei, specializată în echipamente de imagistică pentru business, soluții de imprimare, sisteme de management al documentelor și servicii IT. C ompania are sediul în Tokyo și operează în circa 200 de țări și regiuni.
În anul financiar încheiat în martie 2015, grupul a raportat o cifră de afaceri de 21,7 miliarde de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii