Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Melvita redescoperă uleiul L’Or Bio - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Shopping |
|

Melvita redescoperă uleiul L’Or Bio

De peste 30 de ani, produsele franțuzești Melvita dăruiesc oamenilor unele dintre cele mai rafinate uleiuri de înfrumusețare prin găsirea în întreaga lume de zone naturale neatinse și prin folosirea celor mai pure resurse botanice. Apoi toate beneficiile se reunesc  într-o gamă de produse concepute pentru a le pune în valoare unicitatea.
shutterstock_332562953

Astfel a luat naștere uleiul extraordinar L’Or Bio, pentru care Melvita a selectat cinci specii de arbori, ale căror fructe și semințe conțin cele mai prețioase ingrediente organice: ulei de argan din Maroc, ulei de pracaxi din Amazonia, ulei Kendi din Indonezia, ulei de inca inchi din Peru și ulei de Buriti din Brazilia. Împreună, cele cinci uleiuri cosmetice formează L’Or Bio, ce învăluie corpul în strălucire, pentru o piele catifelată și un păr mătăsos.

L'Or_Bio_Eau_de_Toilette_50ml_8RZ0008

Acest amestec unic de uleiuri benefice este baza gamei L’Or Bio, ce conține o varietate rafinată de texturi precum uleiul extraordinar, apa de toaletă, gelul de duș sau laptele de corp.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii