Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 MedLife estimează afaceri între 72 și 75 milioane euro în 2013 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

MedLife estimează afaceri între 72 și 75 milioane euro în 2013

Mihai_Marcu.jpg
MedLife, liderul pieții de servicii medicale private din România, a înregistrat în primele trei luni ale acestui an o cifră de afaceri la nivel de grup de 17,6 milioane euro.

Acestă cifră este în creștere cu 21% față de aceeași periodă a anului trecut, când au fost înregistrate 14,8 milioane euro.

Reprezentanții companiei estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 72-75 milioane euro. Anul trecut compania a înregistrat o cifră de afaceri cumulată de 63 milioane euro, iar cifra de afaceri consolidată și auditată la nivel de grup, conform standardelor internaționale, a fost de aproximativ 59 de milioane euro.

“Anul acesta mizăm pe o cifră de afaceri de 72 milioane de euro. Cu toate acestea, sunt premise să ajungem la valoarea de 75 milioane de euro, această diferență fiind pusă în balanță de evoluția macroeconomică și de sumele pe care le vom contracta de la CNAS”, a declarat Mihail Marcu.

Potrivit reprezentanților companiei, cea mai dinamică rată de creștere a fost înregistrată la nivelul rețelei de spitale care a raportat un avans de 29% față de aceeași perioada a anului trecut. În ceea ce privește rata de creștere a rețelelor de laboratoare și clinici, aceasta a rămas constantă, cele două linii de business raportând creșteri de 23% respectiv 22% față de 2012.

“Rezultatele din primul trimestru, ne-au confirmat încă o dată poziția noastră de lider de piață. Am continuat să înregistăm un ritm important de creștere în condițiile în care piața agregată nu a depășit o creștere de 12-14% la nivel național. Vom păstra acest trend și în următoarea perioadă, adițional vom face noi investiții care să susțină business-ul nostru la nivel național. În acest sens, avem în plan să începem extinderea lanțului de hyperclinici în orașele mari din țară, investiția inițială pentru acest proiect fiind de 3,5 milioane euro” a declarat Mihail Marcu, Președinte CA MedLife.   

MedLife a înregistrat în primul trimestru din acest an peste jumătate de million de clienți în zona de retail (plătitori cash), media zilnică a celor care au necesitat servicii medicale fiind de peste 5500 de pacienți.  

În zona corporate, compania a menținut ritmul de creștere. Astfel, în portofoliu companiei au fost aduși 20.000 de clienți noi, numărul total al celor arondați la serviciile MedLife fiind, în prezent, de 200.000 abonați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii